Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Sz.József

A második linken van egy .pdf róla ahol a neve "nyomáskapcsoló légkompresszorhoz".
Így hát én sem tudom egyik-másik leírásban miért emlegetik a vizet ... (?), passz. Lehet vízhez is jó. Hiszen egy víztartály tetejére szerelve szintén levegő kapcsolgatja. (vagy nemjól gondolom?)

xfg6v697j

a vizművek tartályában ven egy elválasztó gumitmembrán, az mögött levegő van azt méri a nyomásmérő és a kapcsoló.

pa0n9mw

Üdv
Nemrégen kaptam egy ősöreg nagynyomású mosót Karcher 401 tipus, de semmi infóm nincs  róla, és a neten is hiába keresgéltem.
Az itteni boltba meg ha bementem csak ámultak hogy olyan tipus is létezett :)
Az lenne a kérdésem, hogy használaton kivül, hogyan kell ezeket tárolni, karbantartani.
Ha használatok közben vagy ősszel viztelenitem és a víz kiszárad belőle, nem okoz ez gondot a szivattyújának?
Vizkő és egyébb kiválások az aluminium belső felületeken.....
Esetleg ha valaki tudna adni/mutatni egy kezelési utasitást valami hasonló tipusról.
Köszi
végyé

ukcge40u

A G kód jobbára mozgásparancs.
De egyébként ISO szabványúnak hívjuk a G kódokat használó vezérlőket.
Te tudsz angolul: http://en.wikipedia.org/wiki/G-code

Remélem, tudtam segíteni. :)

0i8bkxjf4

Valaki legyen szíves írjon már rám egy mailt aki ért Rhinoceros hoz lenne egy két kérdésem.  
Köszönöm

000000000

Beszorultam!  
Egy vincseszteren, az egyik üres partícióból kellene DOS partíciót csinálnom.  
Hogyan oldhatnám meg, hogy a többi partíciót ne bántsam?  
Kösz, ha segítessz!

0i8bkxjf4

MiniTool Partition Wizard Home Edition

szerintem evvel meg birod oldani

000000000

Azt nem írtam, hogy a DOS oprendszert szeretném futtatni rajta.  
Egy másik partíción az XP fut.

PSoft

0i8bkxjf4

Akkor főleg  
csak értelem szerint dugd rá a vinyót egy win es gépre tedd fel mini toolt és particionald ketté de 2 gigánál ne legyen nagyobb az első mert a dos fat 16 on érzi jól magát a többit meg megformázod NTFS re  
az kicsi részre feltolod a DOS-t utána telepítheted a WinXP-t és abba ki tudod választani hogy hova telepítsen azt meg a másikra ennyi  

000000000

Akor mégse jól írtam.  

Nem akarom a teljes vincsesztert formattálni.  
Az XP rajta van és nem akarom bántani.  
Csak az üres partícióra akarom a DOST.

0i8bkxjf4

NA az a macerásabbik dolog  
Mert ha már fent van egy XP azt nem nagyon tudod átrakni másik particióra, hogy miért is mert a DOS csak az első particióról indul. XP tud másodikról de azt átrakni hát nem egyszerű. ha eleve oda van telepítve akkor nincs vele gond

me3ua0a6

Második winyó? Egy kis 1-2-10Gb-os?

0i8bkxjf4

Hát igen én is ezt tudom ajánlani. és vagy biosba ó állítod hogy melyikről boot oljon. de vannak dual boot progik is  

000000000

Köszönöm a segítést!  
Veszni látszik az a pici reményem is:((