Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

43pbwjg8s

Ragozzuk? [#wow3][#szomoru1][#action]

4um5b65d

Na csak ne rakd el mélyen azt a toroidot, most készülök az elektromos fogkefémet fordulatszám szabályozni. :))

PSoft

Én,a Te helyedben nem bíbelődnék vele erre a kis időre!
Valahol olvastam:
"Aki folyton hideg TEJET iszik,annak idő előtt kihullanak a fogai".:))

s5f8tmfv3

Bólintok és megköszönöm!

000000000

Egy másik topicban a véletlen folytán egymás után került két téma.
Semmilyen formában nem volt közük egymáshoz, de nekem jó poénnak látszott őket összehozni.
Semmilyen sértő szándék nem vezérelt.
Majd kerülni fogom a válasz gombot.

doil

Sziasztok !  
Help Help  :(  Nemrég vettem használtan 40 es golyós orsót és most derült ki hogy az egyik ferde :( kb 1,8 milimétert kihajlik :( sajna nem vettem észre mikor vettem mert az anya pont ott volt ahol van 1 kis karcnyom :(  gondolom az miatt hajlott el ütés érhette :(  Szerintetek hogy tudnám visszahajlítani?

Farkas Ádám

Semmit nem tudsz csinálni,,, SAJNOS :-( ...  reklamálj ha van mód... Megpróbálhatod ALU bakokon megütni de a 40-es golyósorsót szerintem halott ügy.

Farkas Ádám

vagy elvágod a hibánál, és rövidnek használod. :(((

doil

Szia !
Na szépen jártam a kis pézem elment rá :(
pont most akartam beszerelni dehát valamiért ütött hát mert görbe :( Az a gond hogy rövidnek nem tudnám használni  :( azért vettem mert pont jó volt a hasznos hossz pont 1000 mm :) Dehát annyi holnap megprobálom megütni persze teszek rá valamit hogy ne sérüljön:)

MoparMan

miért nem reklamálsz az eladónál?

doil

Szia irok neki , de szerintem nem fogja tudni kicserélni gondolom :(

Rabb Ferenc

Ütni semmiképpen ne üsd! Egy teljesen sík felületen görgetve állapítsd meg, hogy csak egy helyen görbe, vagy egyenletesen a teljes hosszon. Ezután a görbület kezdetén és végén támaszd alá fa vagy műanyag hasábbal, és a közepén nyomd meg praktikusan golyós orsóval, vagy hidraulikus préssel. Persze itt is fakockával "bélelve". De mindenek előtt háborodj fel, és reklamálj! Csak azután erőlködj.

doil

Szia ! Rendben megpróbálom , nem lesz egyszerü az biztos :(

kfhhyweby

És korong,vagy fenőkő kellene?

s5f8tmfv3