Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Sziasztok!

Szeretnék egy ívhegesztő gépet vásárolni vas, acél hegesztéséhez.

Nem az olcsóbb kategóriát keresem hanem a profit.

Ha van valakinek bevált típusa, kérem ossza meg velem...:)

Köszi: András

4um5b65d

Hetra.
Használtan is sok helyen hozzájutsz.

000000000

100k környékén már nagyon jó inverterest kapsz.

urpwig5xe

Ha konkrét típus, akkor dicsérik a csőszerelők és lakatosok: Hetra (inkább a régi trafók elterjedtek de van inverterük is), Gysmi (trafó és inverter).

PSoft

Szia!

"Nem az olcsóbb kategóriát keresem hanem a profit."

Ha profi gépet akarsz,keresd T.Robit,a lézeres topic-ban.
A nick-nevére klikkelve találsz elérhetőséget.

000000000

Szia!
Nekünk FRÓNIUSZ TransPocket 1500 TIG típusú van 150 amperes inverteres profi agyon verhetetlen gép. Van egyenáramú awi funkciója és tudja a bevont elektródás ívhegesztést is.Alu,öntvény,rozsdamentes pálcákat egyaránt viszi 4mm-ig még az sem fogja meg.Nagyon könnyen fog ívet,automata belső ventilátora van túlmelegedés ellen.5 éve vettük tökéletesen megfelel minden célra barkácstól a profi munkáig.

000000000

Itt vettük ki is lehetett próbálni tesztelni és tudnak tanácsot is adni.www.adam-adam.hu

000000000

Ez már teljesen profi gép. Hogyé adták?

000000000

Sziasztok!
230000 volt úgy emlékszem +kellet még hozzá az argon palack.

keri

Kicsit sokba kerül.
Én 150ezerig tudnék adni egy érintés mentes gyújtású, AC/DC AWI-ért, amivel lehet alut hegeszteni, persze egyéb hókuszpókusz nekem nem kell rá amitől drágán szokták ezeket adni.

000000000

Sziasztok!

Daraboló gépet is keresek vashoz illetve van egy nagy présgépünk amivel lemezt is hajlítanék ha sikerülne külön erre a célra gyártott profilokat.

Fát mindennel lehet darabolni, de nem tudom mennyire bírnák a vasat a bevásárlóközpontokban kapható olcsó eszközök.

András

000000000

Sziasztok!

80mm nél nagyobb átmérőjű 1mm es körfűrészlapot hol lehet kapni?

Köszi: András

4um5b65d

Hát azt bármelyik forgácsoló szerszám kereskedésben kapsz.
Például http://vetexwebshop.e-aruhaz.com/productlist/cpath/1296_1307_1806" TARGET=_fnew>ITT.

s5f8tmfv3

Azt tudja valaki hogy vizes fenőkövet hol lehet beszerezni? Konyhai kések élezéséhez kellene.

kfhhyweby

Szia!

Belehet,de ha nem s.o.s,és nem muszály új,lehet,tudok egyet.Ha mégsem,akkor rákérdezek,hogy mennyi az ára.