Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Ferenc!
Úgy tünik ezzel megtudom oldani. Már van eredmény.  
Gyakorlás, gyakorlás!
Köszönöm!

000000000

Kicsit trükkös a kezelése a vektorok kijelölése miatt, de érdemes megismerkedni vele, mert sok kacifántos dolgot meg lehet csinálni a segítségével. De örülök hogy a másik módszerrel sikerült.

43pbwjg8s

Én alapvetően PRO/E-zek ugy 14 éve.
Örülök, hogy Te is igy álsz hozzá.
Csupán az idő miatt gondoltam a segítséget.

Az ART-ban még nagyon kezdő vagyok. Ilyet sokkal egyszerűbb másan elkészíteni. Legalábbis a számomra. Mindig megnézem mivel lehet gyorsabban és keverem a dolgokat ha kell.

De megy ez neked! Látom! [#taps][#worship]

Rabb Ferenc

Miért nem mész el egy AC tanfolyamra? Úgy hallottam, a környéketeken volt ilyen... #integet2]

http://kepfeltoltes.hu/100822/TANULNI_www.kepfeltoltes.hu_.gif" border=0>

Rabb Ferenc

Nekem meg ez nem ment [#integet2]

cx79vmdj5

Sziasztok!
(Irtam a mach fórumba is, de rájöttem, inkább idevaló a kérdésem)
Szeretném használni a mach2-öt vagy a mach3-at, de a vezérlőm stabil működéséhez legalább 30usec-es magas stepjel szükséges. Be lehet ezt állítani a mach-be? Tapasztalatom(kisérletek) szerint 50%-os kitöltésű a step jel mindenképpen és ez 25khz kernelnél 20usec-et eredményez ami nekem kevés sajnos.

000000000

Ha, így felhoztad, megigérem, a következő ArtCam tanfolyamon ott leszek Hatvanba:))

Még, gondolkodom, fel vegyük e a smille beszúrás témakört, hogy ott legyél te is:))

000000000

Használom időnként én is, ezt. De, ezt a ferdérevágott szalámit nemsikerült vele megoldanom.  
Kiváncsi lennék, lehet e egyáltalán?

Az "EXTRUDE" nagyon ügyes és hasznos funkció.

Szalai György

http://www.plccenter.com/buy/EFECTOR/ST3655" TARGET=_fnew>Lett egy ilyenem.
Meglepett, hogy áramlás érzékelő létére, sehol nem folyik rajta keresztül semmi. Úgy néz ki, akár egy hőmérő szonda.
A bekötése szépen rá van rajzolva, de hogyan működhet?
http://www.ifm.com/ifmus/web/dsfs!ST3655.html#pns" TARGET=_fnew>Az adatlap sem utal a működési elvre. Jött már szembe valakivel hasonló?

43pbwjg8s

Csak tipp Gyuri, meg sem néztem az adatlapot:

Fújtál már el papírlap felett?

Gyakorta használják ki ezt, úgy, hogy nem átfolyásra kötik a műszert, hanem csak "érintőre" szerelnek egy membránt. Az áramlási sebesség (ugye állandó keresztmetszetnél arányos a mennyiséggel) meghúz egy mebránt. Ezt érzékelik.

Persze ez csak tipp.

43pbwjg8s

Szóval akkor rendesen:
Az áramló közeg áramlással arányos alacsonyabb nyomása hat a membránra...

ra8nsmk6w

Már szedtem is szét egy hibásat. Ki van öntve az egész tömb. A belső részben emeletes nyákok. Szuper technológia. Az ára is az. Gyakorlatilag szétvertem és az sem tartott kevés ideig, sokat nem tanultam a müködéséből. Pedig érdekelt.

Rabb Ferenc

43pbwjg8s

Amit találtam az annyi, hogy az Efector
Ifm termékeinek nagy része nyomásmérésen alapul.
Számomra gyanús a lenti elv.

43pbwjg8s

Ha így van. akkor viszont elnézést, rossz volt a tipp.