Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Én, már rég óta gyanítom, hogy működik a netten, piszkos kéz és bandája, mert a jó cuccokat mindig elviszik előlem:)))
Persze, kivételek mindig vannak, amikor én viszem el.  
De, a Szalai cucca mindig jobb, és zöldebb:)))

Ezen, titkos információ birtokában, jobban figyelek:))

000000000

Köszönöm mindenkinek a segítséget ,forgattam a motort fél órát én úgy Ítélem meg túlmelegedett.
A tekercsek közt mért ohm különbség szerintem elhanyagolható2,5-2,6.

Varga Ferenc

Az ellenálás méréssel csak testzárlatot, szakadást, pólusok közötti zárlatot, vagy nagyobb tekercsek közötti zárlatot tudsz csak kimutatni.Ez utóbbi azt jelenti, hogy egy 4KW-os
motor kb. 25-35 menet lábanként, a huzal keresztmetszet kb.1,1-2 négyzetmiliméter(igaz már kvadrátban számolunk)tehát egymenet ha zárlatos ezt ellenálásmérővel nem tudod megmérni.Marad az a tanács majd  megadja magát, ha nem akkor dolgozz vele sokáig, nyertél vele
kb. 30 000Ft.-ot.  

Szalai György

A nem mágneses motorhoz, áramban, az Adok, Veszek, Cserélek #15514-ben hirdetett Danfoss VLT 2800 frekiváltó is passzolna.
http://www.danfoss.com/Hungary/BusinessAreas/DrivesSolutions/Frequency+Converters/VLT%C2%AE+2800+Series.htm" TARGET=_fnew>Ismertető.
De hát ez is hol kötött ki már megint?

kfhhyweby

Sziasztok!

Bajban vagyok,tanácsot szeretnék kérni!

Generáltam 1 megmunkáló programot,szépen ment is.Éjjel megállt a masina,és olyant láttam mint még soha:305071 x-17.41 y-15.89 z-3.49q

A z után van 1 q,csak pislogtam.Ez mi lehet?Generáló progi kuka,vagy ez belefér?Ilyent még egyszer sem csinált egyik sem.

000000000

Milyen progival és poszttal csináltad? Vannak vezérlők amelyek ismerik a Q-t, de érték nélkül furcsa.

000000000

Nem vagyok már írígy a más zöld frekiváltójára:)))

Sikerült szereznem egy 3,7 KW -osat. Most röffentettem be. Szépen megy a főorsóm. Mindjárt éles főpróba következik, neki is meg a Cortininek is.
Kösz a segítségedet!
Meg mindenkinek.

kfhhyweby

kfhhyweby

000000000

Lehet valami írási/másolási gikszer. Több q nincs benne? Ha újragenerálod akkor is beleteszi?

Szalai György

Melyik fajtából került ki az új préda?
Olvashatunk a próbákról megmunkálási adatokat és teljesítmény felvételt? (Esetleg egy kissé kopottabb maróval is.)

kfhhyweby

progi delete,valami nem oks

kfhhyweby

kfhhyweby

ppxgww95

Javaslok egy memóriatesztet. Nekem már két márkás (Corsair Value Select) RAM-om halt be 1 bit hibával. Semmi általános tünet, csak néha a megírt dvd visszaellenőrzésénél jelezte az eltérést.
http://www.memtest.org/" TARGET=_fnew>Memtest86+
(Szerintem ez az ingyenes a legjobb, a Linux telepítő lemezein is ez figyel.)