Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

A hány-pont-hányas az anyagösszetétel. Ami lehet acél, rozsdamentes ötvözet, réz stb.

Szalai György

http://www.web-set.hu/WEBSET_DOWNLOADS/435/2_Kotoelemek%20mechanikai%20tulajdonsagai.pdf" TARGET=_fnew>Mert nincs egyenes összefüggés? Ezek az anyag más más tulajdonságai.
2/4 oldal alján a d sorban. „A legkisebb szakítószilárdság az l ≥ 2,5d névleges hosszúságú csavarokra érvényes. A legkisebb keménység az l < 2,5d névleges hosszúságú csavarokra, és az olyan termékekre érvényes, amelyek szakítóvizsgálattal nem vizsgálhatók (például a fejforma miatt).”

35kpazcgr

A 45H-s csavar Vickers keménysége tehát 450HV.
Ez megfelel 1400 N/mm^2 szakítószilárdságú Cr-Ni acélnak.
Tehát ez a csavar legalább 12.9 szilárdságú, de inkább kicsivel jobb is.

tymf898iv

Sziasztok!a vezérlőmet szeretném tesztelni,de csak mach3 demó van meg ez nem engedi van valami más lehetőség?köszönöm

keri

Miért neem engedi?
250 sort le tud futtatni emékeim szerint.
De töltsd le a Mach2-öt az 500 sort tud futtatni, az már elég a legtöbb tesztre.

tymf898iv

akkor én nem tudok valamit jól.a beállítások után az üzenet a következő :LIMIT SWITCH TRIGGERED???

sasi

Igen, a keménység, és a szakítás adatai között csak tapasztalati összefüggés van, sőt azonos fajta keménység mérési eljáráson belül sem lehet átszámítani a különböző terhelő erővel, azonos behatoló testel végzett mérések eredményeit.  
A különböző keménységmérési eljárások sem számíthatók át egymásba, csak tapasztalati úton előállított összehasonlító táblázatok segítségével konvertálhatók, ahol még az anyag szerkezetét is figyelembe kell venni (önvény, acél, hőkezeltségi állapot) melyet szabványokba foglaltak.
Azoknál a kötőelemeknél, melyeknek a geometriai mérete nem teszi lehetővé a szakító vizsgálat elvégzését, megengedi a szabvány annak keménységéből levonni a szilárdsági következtetéseket.

keri

Valami a végálláskapcsolóról lehet.
Tiltsad le, mert ha jól emlékszem biztonsági okokból, alapesetben ha nincs bekötve, akkor úgy érzékeli hogy aktív a végállás kapcsoló.

43pbwjg8s

A 45H a csavar szilárdsági és anyagtulajdonságait írja le.
Megtalálod a DIN 267-1 ben.

Sajnos nekem nincs meg, de lehet pontosan azt írja le, amit Te is mondasz Gyuri.

43pbwjg8s

S lőn!
A megfeleltetést ISO-ban nem találtam. De hát Gyuri tud ugye és odafigyel. Köszönöm, mert ez még nekem is jó lesz.

svejk

Tényleg hagytál időt :)))
Egyenként én is megtaláltam a jelentéseket, csak az összefüggést nem.
Persze közeben meg is vettem egy dobozzal, occsó' volt... :)))
Így ha kell valakinek, tudnék adni forintért darabját, de nehogy megrohamozzatok hogy: "küldjél 20 db-ot" :(((

svejk

Köszönöm, ilyesmire vágytam!
A vásárlás után a gyakorlat is azt mutatja hogy jó minőségű.
Csak azért kérdeztem előre mert én sokáig abban a tévhitben is voltam, hogy belső kulcsnyílású csavar csak 8.8 vagy komolyabb kivitelben készül, aztán azóta már találkoztam 4.6-ossal is :(

tymf898iv

Köszönöm, azt hiszem igy már rendben ez a része...mind a három munkaled folyamatosan világít ez normális?

tymf898iv

Valaki tudna segíteni a motorok bekötésében?a vezérlőmön 4 bemenet van:A+,A-,B+,B- a motoromból 6 vezeték jön az A+,A-,B+,B- megvan marad kettő egy fekete és egy fehér ezek vajon hova mennek?Köszi

9ah5mpgwm

Azok sehova,szigeteld le külön őket és kész is.