Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Ez az irány szerintem jó,( a kétkommponensű) és hőrekeményedő. Szerintem. Vigyázni a melegedésre , mert ha szenesedik akkar vezet.
De szerintem -rc- erről többet tud!

000000000

Kétkomponenses epoxi gyanta.
Eporezit AH12 és T-58.
P+M polimer Kémia Kft.
1238 Bp. Helsinki u. 114.
Villamosipari célokra is nagyon jó (híg) gyanta.

000000000

Köszi Imi, küldtem mailt. A parketta lakk nekem is eszembe jutott, de ahogyan Imi mondja, sajna az oldhatja a zománc szigetelést is. Van egyébként ilyesmi több cégnél pl. 3M, csak
nekem most próbára kellene, nem szeretnék fölöslegesen venni 2 kilót, elég drágák..,
ráadásul ezek időkorlátos dolgok, nem tarthatók
el akármeddig.

000000000

000000000

Köszi RC, és Mindenki másnak, közben találtam  
az egyik keresővel egy céget (Korax Kft.), a
weblapjuk biztató, holnap felhívom őket is. Egyébként csak az a gondom, hogy zenél és zizeg
erősen egy gyári tekercs, jobban "szól", mint
egy hangszóró :)), ezért szeretném kiöntéssel
csillapítani.

000000000

Az A komponens akár 10 évig is eltartható.
A B is több évig eláll  hűvös helyen ha jól le van zárva.

000000000

Ha meg kevés anyag kell, akkor ciánakrillát-tal kell rögzíteni, nem oldja a zománc szigetelést.

000000000

Helló Tibor!
Van egy asztalos ipari ragasztó (2005ben még én is használtam)amit timsó és lisztel kell keverni, annak fügvényében hogy,rugalmas, kemény,gyors ,lassu ragasztó legyen belőle szóval ez nagyon jó és olcsó , szavatosság mentes dolog lenne neked erre a célra (5kg-1100ft) mert lehet szintelen vagy akár kék szinü is.
Itt a te keverésed dönti el mi lessz belőle.
Ja és persze nem oldószeres ragasztó és 5min-24h ig lehet álitani a kötés idejét.
Remélem ezzel tudtam segiteni.(meg köszönve ezzel a a te vezérlős segitségedet)
Viszhalllll

000000000

A sufniban, a pincében. Ugye lehet viccelni.
10 év múlva úgy is lehet seperni.:)

000000000

Köszi Maffia! Lassan az a kérésem, hogy ne
foglalkozzatok ezzel többet, mert túlterheljük
a fórumot ezzel az üggyel, bár hátha másnak is
segítség, ha van egy olcsó, jól használható "massza" ilyesmikhez.
Pl. képzeljétek el, ha már nagyon unjuk a léptetőmotorok zaját, szólamait, azokat is  
kiöntjük vele!:))

000000000

A kollektív bölcsesség ismét meghozta az eredményt! Mint azt az e-mailban írtad, 1,2 mm-es a huzal, tehát attól nem kell félni, hogy elszakad. A ferritet túl kemény kiöntőanyaggal nem szabad impregnálni, mert repedhet. Az "rc" által javasolt EPOREZIT AH12 - T58 kombináció ideális lehet, mert eléggé híg, nagyon erős, de rugalmas a térhálósodás után. A http://www.pmpolimer.hu/" TARGET=_fnew>P+M POLIMER KÉMIA-nál 1 kg gyanta a legkisebb kiszerelés, plusz a hozzá való mennyiségű térhálósító. Én az FM4-et használtam T16-al, ez egy kicsit keményebb, ridegebb de nekem ez kellett. Szóval szerintem is "rc" mondta a frankót!

000000000

Köszönöm a kimerítő és szakértő válaszaitokat!

000000000

Tud valaki segíteni?  
Importáltam egy stl filét. Van benne egy henger a tetején gömb, Paste után összemossa őket /Relief/.  
Ha resetelem akkor minden eltünik.  
Van mód a relief kikapcsolására?  
Köszi.

3vv2btrhv

Szia doki1
Honan - hová importáltad !!!
Mert ez a lényeg !! csak igy tudunk segiteni !
Tibor

000000000

Helló Hobbysok!
Nagy szükségem lenne 1-2 db minimum 70mm (ha hosszabb nem gond)
vágóéllel rendelkezö 8-12mm átmérőjü maró szerszámra. Kérem aki tud megoldást nekem, jelentkezzen!!!
Köszönettel S.I[#szomoru2]