Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

keri

Argonnal, nem fogyó wolfram elektródás hegesztésnél
4-7litert szoktam ráadni.(reduktoron nem tudom milyen mértékegység van csak a számra emlékszem)
Ha kevesebb a szükségesnél azt észre veszed mert meggyullad a vas és szikrázva ég a hegesztés abbahagyása után is, ha sokat adsz neki az nem baj, csak gyorsabban fogy a gáz.

43pbwjg8s

Én már rájöttem arr, hogy az alapvető probléma az, hogy már nem figyelek arra, hogy pontosan gépelek-e vagy sem.
Annyi mindent szeretnék mondani (szegény Ti), hogy olyan mintha sajnálnám rá az időt.
A mondanivaló, az hogy át tudjam adni, az veszi el az időmet nem a gépelés helyességének ellenőrzése.

000000000

söt ismerek olyan nemzetközileg ismert orvos professort,hogy képtelen jogositványt szerezni,és sebész!:)))

Bicska

keri

És ettől még kiválló orvos.
A vezetés, helyesírás, műszaki dolgok mind kézség és hát nem vagyunk mindenben egyformán jók.
Persze minden fejleszthető, én is megtanultam táncolni szalagavatóra, meg helyesen írni az érttségire, de az már rég volt :))

ORCA17

Skype-t próbáltad már? Sokat bővült a lehetőség benne, van 4 személyes konferencia beszélgetés - és közben lehet írni is - két személy részére video kapcsolat. Anno mikor közösen írtunk egy könyvet, szembeállítottam a képernyővel a kamerát és a partneremm szemeláttára készítettem a grafikát, nyomda készre az oldalakat. 100 oldal, borító, hátlap és minden oldalon egy, vagy több grafikai elem. Hatékony volt nagyon...[#email]
http://web.t-online.hu/obigabi/img/borito.gif" border=0>
... egy olyan világban, ahol bármi lehetsz, légy kedves!

000000000

én mindig a tartalomra figyelek,és szinte fonetikusan irom amit gondolok,és ezzel sokan igy vagyunk!:)))

43pbwjg8s

Az ujratelepítés után még mindig nem tettem vissza. :(
Valamikor csak eszembe jut és megteszem.

Egyébként a desktop megosztást próbálnám már ki végre valakivel. Alapként ott van a WIN7-ben, de meg kell valljam még nem próbáltam.

keri

Már a WIN95-ben is működött, aztán kivették, és most megint belerakták nagy felhajtással.
Ráadásul a régi változatban nem is kellet szerver. Telefonon betárcsáztam modemmel a feleségem gépére, és rajzolgattunk meg videó telefonáltunk egy sima matáv vonalon keresztül.

Jó hogy fejlődik a technika.

43pbwjg8s

VAn most is elég sok egyéb lehetőség erre, de kicsit kényelmetlen és komplikált összehozni a kapcsolatot mondjuk olyan valakivel aki nem nagyon van benne a dolgokban.
Itt ebnn a cégnél sincs szaladgálás a felhasználókhoz, ha gond van!
Simán hálón fel a gépre és mindent lehet csinálni.

000000000

Én a TeamViewer-el korrepetáltam egyszer egy tanfolyamtársamat Solid Edge-re, aki az ország másik felében volt. Egy ablakban láttam az ő monitorját és mindketten tudtuk használni az egerét meg a billentyűzetét. Teljesen gyors volt, pedig elég ratyi netem van. Jópofa volt, hogy az MSN üzenetét beírás közben valós időben láttam, mielőtt még elküldte volna. [#smile]

43pbwjg8s

Utánanézek.
Szívesen megpróbálnám valakivel.
Nagyon sokszor lett volna már hasznos és ki tudja mikor fog kelleni újra.

43pbwjg8s

Egyébkétn a Magic Communicator volt hasonló.
Azonos felületen dolgoztunk az STL file-okon.

000000000

Sziasztok,

Uj gep epitesebe kezdtem, amin DC szervo meghalytast szeretnek hasznalni. E240-es motorjaim vannak.  
Milyen vezerlot ajanlotok ilyen tipusu motorhoz? A Gecko G320X vezerlokrol erdeklodtem a Klavional, es nembiztos h talalnak az E240-es motorral. Esetleg van e valakinek ilyen vezerlovel tapasztalata?
Koszi.

2vkx6unz

Sziasztok!

Meg tudja valaki mondani hol kapható olyan hullámosított rugó ami pl. a léptetőmotorokban a csapágyat feszíti elő? 30mm átmérővel kellene 4 darab.