Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

A karika hogy marad meg rajta, meg annak se árt körkörös szimmetrikusnak lenni, mikor pörög 10000-res fordulattal le ne menjen róla.

Na mára eleget bénáztam, a fúrást megteszteltem beállítottam, holnap csak rá kell ugrani vagy 500 furat csak, nem sok végül is. Még jó, hogy nincs kedvem kézzel tologatni a fúró alá fárasztó az, jobb, ha a gép csinálja.  

Most kitaláltam egy egyszerű módszert a beállításra, két beállító furat rádefiniálva két létező pontra, olyan furatátmérővel, ami nincs így meglátom az excellon file-ban, amit aztán külön kivéve, csak a két helyre pozicionál és, ott rögzítem a panelt, mindegy így akárhogy van megvilágítva, meg a panel is levágva egyedi paneleknél gyorsan megoldható így.

Meg nem akarok már zajongani, mert valami kutya meghallja aztán felveri a várost.

yb8iik8sz

Eltört maróimról leszedtem és a jókra miken nem volt felhelyeztem.
30000-es fordnál is helyükön. Leteszteltem.
Ezek nagyon jó karikák![#vigyor2]

000000000

Ilyenkor már a bagoj is alszik![#wow1]

000000000

A bagoj még nem alszik, csak a bagoly! Bocs!

43pbwjg8s

De olyankor még a Bagoly is Bagoj álmosan! :)

000000000

Soha nem állítgatjuk....
Max több megy ki a kelleténél, de nem befolyásolja.
A nagyon kevés a baj..

4um5b65d

Megőrülök !

Ha nem akarjátok az adótokat a gyógyításomra fordítani akkor írjatok valamit erre..

Nézném a videó anyagot, de visit, hogy telepítsem fel az Adobe Flash Player-t .  
Feltelepítettem. A gépen viszont nem látom, hogy fent lenne. Ha visszamegyek az Adobe honlapjára ott viszont azonnal jelzi, hogy nekem már fel van telepítve a 10-egynéhányas verzió. Persze a nézni kívánt videó még nem működik. Próbálom több böngészővel is, de néha még valami Active-X dologért is könyörög amit nem tudok pontosan hogy micsoda, de már jó párszor találkoztam vele. Nyilván a videó nézegetés valamilyen segédeszköze.

Szóval most akkor hol a fenében lehet a Flash Player a gépen?  
Szívott már valaki ilyennel ?

s7manbs8

Ne haragudj én se értem néha, mikor a Junoszty TV is mindent lejátszott már 30 éve, hogy minek találnak ki ilyen új dolgokat ?

4um5b65d

Én csak addig értettem, hogy mit csinál ez a hülye gép míg DOS volt a gépen.
Amióta ez a Winfos van, állandóan csak szívok valamin....

s7manbs8

Én is nehezen vettem rá magam, hogy olyat is feltegyek a gépeimre, de hát a kor halad, de hogy merre ...

yb8iik8sz

Szia!
Átküldtem mail.Tedd fel így direktbe.Bohóckodtam már olyanal,mit írsz,de ha külön felraktam,mindig jó volt.(bár a flash cs4 egyből felrakja,az is mükszik).
(kicsit "komolyabb" honlapt már meg se tudsz nélküle nézni!)

000000000

Mert nem egy különálló lejátszót telepít, hanem egy a böngészőbe beépülő modult. Az ActiveX egy típusa ezeknek a moduloknak. Ha a böngészőben olyanok a biztonsági beállítások hogy nem engedi futni ezeket a vezérlőket (ami jogos, mert biztonsági kockázatot jelentenek) akkor nem fog elindulni a videó. Vagy telepíts külön egy Flash playert, vagy engedélyezd az aktív tartalmak futtatását a böngésző biztonsági beállításainál.

000000000

Tényleg nem szeretnék senkit kioktatni. Csak úgy hangosan gondolkodnék. Egy átlag felhasználó és nem szakember fejével.
A Windows-t lehet szeretni, meg utálni, de „nem lehet” élni nélküle. Így épült fel a számítástechnika.
Tudomásul kell venni, hogy Billy gyereknek „köszönhetjük”, hogy a pc a mindennapjaink része.
Éppen ezért a saját képére formálta. (Még mindig megtehetjük, hogy nem használunk gépet. Vagy más rendszert használunk. Ami ugyan az, mintha nem használnánk.)
Kihirdethetjük, hogy ez, meg az a böngésző a jobb. Ettől a dolog nem változik.
Számtalan activx vezérlőn osztozik az Internet explorer és ezer más progi. Így van kitalálva.
Az internet explorert kiirtani annyira lehet, mint mondjuk a kernel32.dll-t.
Szerintem, nem érdemes vele próbálkozni.
Vannak az explorerben „biztonsági rések”? Bizonyára nem véletlenül.
Vannak a Windows minden verziójában „biztonsági rések”?
Persze hogy vannak. Azért nem kell elkeseredni, ezek a Windows-al egyidősek. Olyan mint Lenin.
Élt, él és élni fog. Igaz, hogy folyamatosan fejlesztik. Valahogy a réseket is mindig karban tartják.
Egyet megszüntetnek, máshol csinálnak kettőt.
Éppen ezért legalább két gépet kell tartani. Egyet internetezésre és játékra, meg úgy általában.
A másik gépen a céges dolgok és KIZÁRÓLAG csak a banki átutalásainkat intézzük és SEMMI mást.
Ezzel a géppel, még csak az APEH honlapjára sem mennék!
Az ördög, meg az APEH soha nem alszik.
Vagy, nem használunk gépet.
Nem vagyok a Microsoft ügynöke, de ettől a fentebb leírt dolgok akár igazak is lehetnek.

Nem akarnék én vitát nyitni a bezzeg a Linux, meg ilyen marhaságokról, mert értelme nincsen.
Aki akarja, használja. Ugyan az, mintha nem volna gépe.

keri

Azért nem kell hasraesni a 10ezres fordulattól.
Nem tudom szedtél e szét occó kínai kézi marót, na ha látod az milyen gagyi módon kibírja a 20-30ezret akkor nem fogsz aggódni egy műanyag gyűrű miatt :)

Én ráadásul úgy szoktam vele fúrni hogy a 0,7-es fúróra rátekerek rézdrótot, azt teszem bele a patronba. Megnézem kb. hogy a hegye ne táncoljon, de egy picit excentrikus nem tragédia. Az előpontozás szépen megvezeti.

Nem azt mondom hogy ez CNC-re ez jó, csak azért mondom, hogy lásd az a karika nem befolyásol semmit.

keri

Ezt megfigyeltem hogy sok jó műszaki embernek van gondja a helyesírással.
Ezért röhögök amikor felháborodva írják hogy milyen mérnök az aki nem tud helyesen írni?
Szerintem ettől még kiválló mérnök lehet.
Ez kb. olyan kérdés mint hogy milyen orvos, nyelvész, cégvezető az aki nem tudja beállítani az exchange szerverre a mail kliensét? Hisz ez is alapműveltség számomra :)))