Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

ANTAL GÁBOR

A lézerhez még néhány szót: Azért járok Miskolcról Buzicára mert ott teljesen a bérvágásra rendezkedtek be tehát engem mint megrendelőt tisztelettel várnak mert ebből élnek . Sok helyen próbálkoztam de akinek van saját terméke ott nyűg vagyok. A szlovák acél olcsóbb mint a magyar. A távolság kb 76 km  Mindenki beszél magyarul. Nagyon komoly gépeik vannak . Mindent (a lyukakt is ) kivágatok Pl egy 12 es csavarnak vágatok 12,2 mm es lyukat és még soha nem csalódtam . Egy hegesztett szerkezetnél a papírdoboz ( játékautó) összesrakásánál alkalmazott "fűl" lyuk technikát is bevetem mert gyakorlatilag az árat nem befolyásolja és tolómérő nélkül egy talpas derékszöggel a hülye is össze tudja rakni a szerkezetet

43pbwjg8s

Nagyon köszönöm neked az infót.
Ha ugy döntök, hogy az a megoldás lesz amihez ez kell, megkereslek majd.

svejk

Motoros Úr!
Helyzet a frekiváltóval?
Ne hagyj minket kétségek közt :)
Egyébként találtam neked  
http://cnctar.hobbycnc.hu/Svejk/Frekiv%E1lt%F3k/3G3EV_%20hu.PDF" TARGET=_fnew>magyar doksit róla.

ywathzay

Lézervágós cég van Nyíregyházán is. Amellett hogy saját termékeket is gyártanak, nagyon szívesen elkészítik a legkisebb megrendeléseket is.  Akár egy darabos tételt is bármiből. Ez szerintem csak üzletpolitika kérdése. Autopress kft. A tulaj valamikor nagyon kicsiben kezdte, és valószínűleg nem felejtette el honnan jött. Van nekik alu, acél, saválló. Persze ha olcsóbb akar lenni az ember odaviheti az anyagot is. Amúgy szerintem a minőségéhez képest nem drága. Én is emailben küldöm a rendelést, és max 1,5 hét múlva mehetek a kész cuccért, de most legutóbb négy nap alatt kész volt.

Motoros

Hali Svejk! Tegnap semmit nem tudtam vele foglalkozni.Egész nap a műhelyben gályázok. Az a történet hogy egy dróthajlító gépet kéne ezzel összerakni. Egy áttételes motor tengelyére feltekeredik, majd visszaáll alapba.Ez eddig egy kézi hajtánnyal ment csak most olyan sok a darab hogy mindenki kivan. Közben a melót sürgetik ezerrel és naponta szállítanak és nincs idő a bütykölésre . Amolyan róka fogta csuka eset. De talán a hétvégén. Ezt a magyar doksit kösz mert ez az amit kerestem.

000000000

Mit csinálnak annyi dróttal?

000000000

szia!elérhetöséget nem tudsz közölni a cégről?köszi!:)

000000000

Révész Richárd

Szia Tibibá!

http://www.autopresskft.hu/index.php?mod=sdoc&id=212" TARGET=_fnew>Itt nézd meg

Én is itt vágatok.Jó minőség,olcsó ár,gyors munka.

000000000

köszi Ricsi!hm?komoly cégnek látszik és mivel nincs messze hozzám,szét is nézek náluk!:)))

ywathzay

Látom prof. már kaptál választ. Nem szabad náluk szétnézni, mert olyan irigy leszel mint én, mindig mikor odamegyek. Ha nekem lenne egy ilyen üzemem...

Motoros

Tényleg béna vagyok.Nem a leírásokkal van a baj :(  
Eddig erőltettem ezt a yaskavát hátha van rajta valami kapcsoló hogy menjen távvezérléssel..de nem ez volt a gond hanem egyszerűen hibás. A sorkapocsról nem megy csak a freki szabályozást lehet átkapcsolni remotba. Kipróbáltam egy Omront amin egy perc alatt be tudtam mindent állítani, úgyhogy rendben van mostmár. Kösz a segítséget.Sajna ez a formám.

Motoros

Áruházi akasztókampók a kínáló pultokra.

000000000

lottozzál barátom!:)))vagy..de az nem lenne publikus!:)))[#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2]

000000000

Valaki nem tud nekem segiteni??
Mi az a gép neve amivel a dobozgyártók hengerek között tolva kivágják a doboz formát....
Anyit láttam belőle hogy egy 20mm rétegelt lemezbe fém lapokat tesznek ami később a doboz formályát adja....