Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Sziasztok!

Valaki le tudná nekem irni a 6 lap fejű csavar készités esztergálási folyamatát!A segitséget előre is köszönöm.

4um5b65d

Az attól függ...

- Hány darabot kell egyszerre gyártani ?
- Milyen anyagból van ?
- Milyen hosszú a csavar
- Milyen hosszon van rajta menet ?
- Mekkora menet van rajta ?
- Van e az adoot menethez metsződ ?
- Elég erős e a géped a metséshez ?
- Ha nem elég erős a gép a metszéshez akkor tud e menetet vágni a géped?
- Te tudsz e menetet vágni ?
- Ha te nem tudsz menetet vágni akkor ismersz e olyan valakit aki tud ?

- Milyen napszak van mikor csinálod ? ( A KV miatt kérdem)
[#buck][#nyes]

000000000

Nagyf@sz vagy, de igazad van!!!![#eplus2]

robroy007

ki maradt  
miért nem mégy be a boltba hátha találsz megfelelőt
van-e esztergályos ismerősöd ha neked nem sikerülne

ra8nsmk6w

Amig szinte úgyanezt megfogalmaztam magamban addig Te le is irtad. A KV kihagytam mert épp kávéztam. Egyébként a 4 az 5 a 6 és a nyolcszögletű csavarokhoz is jó lesz majd a leirás. Bár én a hengeresfejű csavarokhoz is egyféleképpen kezdek hozzá. A befogást és száladagolást most nem tekintve

000000000

Mert nincs időm,ma délután adták ki egy rajzot,aminek az esztergálási folyamatát kellene megcsinálni,ls sajnos ez holnapra kellene.De azt a rajzot ide beilleszteni nem tudom.

ra8nsmk6w

De azt Te is látod, hogy igy elég nehéz segiteni.

000000000

ide a gépemről képet hogyan tudok beilleszteni?

000000000

feltöltöd a kepfeltoltes.hu-ra a képet
és kimásolod a direkt linket
itt a fórumon meg rákattintasz a kép linkre és beilleszted a linket majd a "mehet" gombra

4um5b65d

Küldd át nekem a mail-emre.

Klikk a nickemre és ott a cím...

3vv2btrhv

Nekem az nem müködik , hogy a szoköz nélküli keresésre nem jön be a cim amit megadnak !!

000000000

Hali!Engem a powermillhez érdekelne olyan postprocessor ami le tudja kezelni a körinterpolációkat mert per pill egy lekerekítést pontokból ír ki nc programba a PM, holott nem kellene millió mondatból programot írni elég lenne egy kontúrkövetés , végponttól végpontig körívtől körívig.És sajna még nem találtam meg a megoldást.Vagy postproci vagy valami beállítás.

4um5b65d

Fogalmam sincs, hogy miről beszélsz....
Ha ráklikkelsz arra a sárga "kapcsolatfelvétel" ablakra akkor megjelenik egy pár ablak ahová be kell írnod a neved , email címed, és az üzeneted.
Ezt az üzenetet az express elküldi a címzettnek.
Van még egy ablak ahol furcsa formájú betük vannak írva, azt le kell olvasnod és beírnod az erre kialakított szövegablakba. Ezzel igazolod, hogy egy élő ember vagy és nem egy spam-robot.
Valami hiba miatt néha előfordul, hogy abban az ablakban nincsenek ezek a betük, akkor klikkelj rá a frissítés szövegre. Ha nem tudod elolvasni mert annyira cirádásak a betük akkor klikkel megint a frissítésre és akkor ad egy másik betüsort.

4um5b65d

Most már mindegy is, mert törölték a hirdetést...
Erről lekéstél, sajnos....

000000000

Beállítás. Nem emlékszem, mert rég volt fent a gépen, de mintha az NC generáló ablakban kellene kipipálni valamit. Persze ha felületre írsz programot,csak akkor lesznek íveid ha átalakítod ( merthogy felületkövetésnél nem tudja hogy a lekerekítés egy fix rádiusz, hanem követi adott tűréssel, mint bármelyik másik felületet ). Keress rá az Arc Fit szavakra a súgóban.