Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Szalai György

TBS-TEAM

Jelenleg egy gyártó adatlapján sincs 3 fázisú 3NC+3NO 20A+ főáramkörű kontaktor.

2 főáramkörű érhető el.
25A max terhelhetőek:

SM 425 230V 2NO+2NC LEGRAND  Vezérlés:230V  AC

3RT2526-1AP00 SIEMENS   Vezérlés:230V  AC

LC1D258P7 SCHNEIDER ELECTRIC   Vezérlés:230V  AC
József

2f428kduf

Köszönöm mindenki válaszát. Jól megkérik az árát, lehet, 2 SCR-el oldom meg. Szőröstül-bőröstűl is olcsóbb. Tulajdonképpen henteregnek az alkotók a szekrényemben, csöndesebb is.

TBS-TEAM

Kérdés ? mi a feladat amit meg kell oldani [#nemtudom] és miért gondoltál NC teljesítmény érintkezőkre.
József

VighLajos

Szevasztok!
3D vagy béna-rovat...
Lecseréltem az Ender3d pro extruderét erre a direkt hajtásra..
A geometriája másabb, mint az elődjének, így nem középre nyomtat, hanem a bal alsó sarok felé húz.
Hogyan kell visszatakni az asztal közepére az origót?
Help!

2f428kduf

Két motort kell hajtani

D.Laci

Szerintem a referencia kapcsolót tedd arrébb, vagy Firmware -ben tudod eltolni.

TBS-TEAM

Ez elég kevés információ. [#nemtudom]
Mágneskapcsolók NC segédérintkezőivel lehet egyszerűen biztosítani, hogy mindig csak egy menjen, ha pl az a cél. [#kacsint]
József

RJancsi

Nem tudom milyen szeletelőt használsz, a Cura-ban a "printhead settings"-ben tudod megadni a nyomtatófej geometriáját.

jani300

Bocsi hogy beleszólok a részletek ismerete nélkül .
De nyitó főáramköri érintkezővel nehézkes megoldani
a túláram védelmet is .
A nullfesz kioldás is problémás lehet , nem szokták nyitó érintkezővel kapcsolni a főáramkört .

3vv2btrhv

Hogyan lehetne kideríteni ,kitalálni mit farag ? Egy szendvics szerkezetű gumi , de természetesen nem árulja el mi az . Remélem a link működik .https://www.instagram.com/viktoriaastrom/

3vv2btrhv

RJancsi

"de természetesen nem árulja el mi az"

Megkérdezted tőle és elutasított, vagy csak a honlapján nem találtad nagy betűkkel bekeretezve? [#conf] Nem mindegy.
De ha tényleg nem árulja el abban sincs semmi kivetnivaló.
Az alkotók már csak ilyenek. Ha hosszú évek kísérletezésével megtalálta a rá jellemző egyéni technológiát miért osztogatná másnak, főleg ha a tudás birtokában pénzt lehet keresni?

sufnituning

Én tudom, de nem árulom el.[#vigyor]

VighLajos

Köszönöm a válaszokat. Az X és Y tengegy végállását kellett odébbtolni. Az Y könnyen ment, az Y egybe van építve az X léptetőmotor fogaskerék burkolatával.
A mikrokapcsoló nyelvén görbítettem...
...addig görbítgettem, míg el nem tört.
[#falbav]
Nincs valakinek eladó/átadó ilyen kapcsolója?
A nyelvgörbítés nem jó módszer, a mozgó kocsira kell egy ütközőt felragasztani.
A CURA-beállítások arra vannak, ha több darabot nyom a gép, és nem egyszerre, hanem egymás után, ekkor van jelentősége, a már kinyomott figurát ne borítsa el a fel, ne akadjon bele, gondolom, kikerüli.
Vagy valami hasonló.
Eddig jutottam.