Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

RJancsi

Pontosabban: ha simán megemeled a szelepet és elengeded, a akkor leüríti a teljes tartályt. Ha közben lenyomod a szelepet akkor lezár és nem folyik több víz. Azaz nem kell folymatosan húzni hogy ürítsen, elég egyszer megemelni.

dtb

Igen, én is erre gondoltam, ezt a rendszert ismerem. Ezen csak annyi változás lesz, hogy az emelő csövet, ami túlfolyó is egyben, meg kell hosszabbítani a megfeleő magasságig.
...és az eredeti, kiinduló kérdés is azért született, mert az alsó lezárást valahogy bonthatóan kell megoldani az alsó szelep miatt. Nagy valószínűséggel vágok egy peremet a belső mérethez igazítva egy 10mm-es pvc-ből, és elviszem valamelyik karosszériás/műanyaghegesztős szakihoz.

dtb

Teljesen jogos, amit írsz, de a szivattyú nem a kádban lesz, hanem a pót-tartály alatt. Igaz, hogy ezek nem önfelszívók, de mivel a szivattyú majdnem a kád alsó szintjénél lesz, így a csőben mindig lesz egy 50-60 cm-nyi megrekedt víz, aminek elégnek kellene lennie ahhoz, hogy felkapja a vizet. Képzelj el egy fejreállított U betűt. Egyik szára a kád alja, a másik a szivattyú szívócsonkja. Még ha akarnám se tudnám onnan eltüntetni a vizet.
Hát ez az elképzelés, aztán majd kiderül... :-)

Csuhás

Tudja valaki hogy pontosan milyen menet van ezekben a fórumon árult tokmányokban?
[#t19p129911#]

Csuhás

Közben rájöttem 1/2" - 20 UNF, rá is van írva, csak én nem értek a colos menetekhez.

3kvyw653f

Sziasztok! Van pár öntöttvas tömböm(530x680x85) erdemes megmenteni gépalapnak, nútos asztalnak? Köszönöm aki válaszol!

3vv2btrhv

Megvan az új feltöltő áram kártyám , de a régi órában levő áram mikor jelenik meg az újban ? Vagy csak az első feltöltés után aktivizálódik ?

ywathzay

Miért nem az áramszolgáltatót kérdezed?[#nemtudom]

Rabb Ferenc

Miért nem a szolgáltatót kérdezed meg, akik az egészet intézik? Rajtuk kívül kevés ember él a Földön, aki meg tudná mondani...

3vv2btrhv

A kedves robot asszisztens , nem akarja megérteni mit akarok .

ywathzay

Valóban türelemjáték a robottal beszélni, de (legalábbis) a t-home -mal is így kezdődik, néhány igen és nem után ha nem tud érdemben segíteni akkor jön az ügyfélszolgálat munkatársa.

MoparMan

Idéza régi órában levő áram mikor jelenik meg az újban
nem csoda. ezt ember sem érti [#vigyor]

3vv2btrhv

Mivel , csak billentyűket lehet nyomogatni , se az MVM .nél nincs emberes segítség ,igy nem is tudok senkivel beszélni . Nincs olyan opció :feltöltés, vagy bármi ami ehhez hasonlítana.

PSoft

Most akkor...
Van villanyod, de még sincs? [#nemtudom]
Miért "kártyás/feltöltősek" az új mérőid?