Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

MoparMan

a hirdető csak a megjelent hirdetésekért fizet a google-nak. pont úgy ahogy a google is csak azokért fizet a megjelenítőnek. az adblocker detektálható...

freewind

IdézÉn fizetek az Internet szolgáltatómnak (UPC/Vodafon) a szolgáltató meg fizet a YT-nak, vagy fordítva.

Én soha nem hallottam olyat hogy az internet szolgáltató fizetne a YouTube-nak (fordítva meg pláne nem). Ezt az információd hol hallottad?

A két cégnek semmi köze egymáshoz. A google/youtube nem egyenlő az internettel.  A te elgondolásod alapján pl a Netflix, az HBO Go-nak is és több más szolgáltatásnak is ingyenesnek kéne lenni. Szóval semmi félrevezető nincs abban amit írtam. Az internet szolgáltatódnak fizetsz, hogy használhasd az internetet, a youtube-nak meg fizetsz, hogy videókat nézhess.

Mégegyszer megjegyzem, a videó közben reklám számát a feltöltő határozza meg. Ha a feltöltő azt mondja ne legyen reklám akkor nem lesz reklám közben, igaz így ő is kevesebb pénzt kap.

gab27

"Mégegyszer megjegyzem, a videó közben reklám számát a feltöltő határozza meg. Ha a feltöltő azt mondja ne legyen reklám akkor nem lesz reklám közben, igaz így ő is kevesebb pénzt kap."

Még számos alkalommal elmondhatod ezt, de attól még nem lesz sokkal igazabb. Ahogy ők maguk állítják, a hirdetések megjelenítéséről ők maguk döntenek az esetek jelentős részében attól függetlenül, hogy a videó feltöltője mit állít be. Annak mondjuk örülök, hogy legalább azt nem jegyezted meg "mégegyszer", hogy az ABP nem blokkolja a YT reklámokat.

nyiszi

Hátha valakinek megvan.
Egy Wetwind 320/10 főorsó adatlapját keresem.
2015 végén volt a fórumon egy link amin fent volt akkor de már nincs ott.
Előre is köszönöm.

nyiszi

Westwind 320/10
akart lenni.

MoparMan

ez így ebben a formában nem igaz, még gab27 kiegészítésével sem.

a csatornád monetizálásához (reklámokat helyezhess el a videóidban amivel pénz keresel) feltételek szükségesek (feliratkozók száma, megtekintési idő stb.)
amíg nem monetizálhatod a csatornát addig a YT elhelyezhet - de nem kötelezően helyxez el - a videóidban reklámot, de pénzt nem kapsz érte.
ha már monetizáltad a csatornádat akkor elhelyezheted te magad a reklámokat (több feltétellel, hely, időtartam, kihagyható stb) és pénzt kapsz érte.
ha monetizáltad akkor dönthetsz úgy is, hogy nem jelenítesz meg reklámokat, így pénz sincs. ez vonatkozhat az egész csatornára de akár csak egy-egy videóra is. na ezt nem bírálja felül YT.

Csuhás

Talán már többen is linkeltünk pár videót amit megmutatnék egy barátomnak de nem bírom ismét megtalálni. Precíziós köszörülésről van szó mindenféle bonyolult alakú pl tojástartó alakú felületpárt köszörülnek, majd összeillesztve úgy illeszkedik hogy eltűnik az illesztési vonal. No ezt nem találom. Segítsetek légyszi!

RJancsi

Csuhás

Arany János

Sziasztok!
Szeretném

meghajtani
ezzel az ATV18-assal.

Mekkora esélyem van rá?
A tegnapi napom már ráment.
Van értelme tovább próbálkoznom?

Arany János

PSoft

Arany János

Köszönöm!!!
Melyik módot kellett volna választanom?

Bencze András

Ha mindegyik jó, és teljesítmény passzol akkor 100%.

Arany János

Hát majdnem passzol!
ATV18: 0,37kW
Motor:0,4kW
A hétköznapi motorok mennek, de ez 5Hz fölött letilt.
OHF vagy OLF hibával.
A motoron nem találok hibát.