Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

jani300

Ha jól értem a problémát a réginek is feltöltősnek kellett lennie .
Más módon nem lehet ez a gond .
Az újakat mobil kártyán keresztül látják a központból .
Aszisztáltam egy cserénél amit nem látott a központ , semmi dolga nem volt a tulajnak ,maradt a régi kártya is , de típusazonosra cserélte a kommandó .
Az volt a dolgom hogy nálam volt kapukulcs :)

jani300

Ha fogadnak még emilkét akkor az a megoldás .

jani300

Sőt , rákérdeztem a szakiknál hogy fehérhegyen mik azok a dobozok fent az oszlopon ,mert ilyet még nem láttam .
Hát ott a mérő .... Bent a lakásban csak egy kijelző van , de az is rádión kommunikál .
Mondjuk ez olyan helyen van ahova én nyugodtan bemegyek , a vajdával :)

Szalai György

Nem. A bontott kész olcsóbb, mint a féklész megmunkáltatása.

jani300

Ez azért így nem fedi a valóságot .
Nem minden alkatrész beszerezhető .
Abban igazat adok hogy nekem kell megcsinálni , mert vagy csillagászati az ára ,de inkább elhajtanak .
Gyalultam késszánt is , talán 20 éve ,az még megvan ,de a gép már nincs , amihez kellett volna .
Úgy egyébként sorompó súlyokat gubiztam akkoriban , méhből .
Van az alkotás öröme . Megmutatni már nem akarok senkinek semmit :(
Épp tegnap akadt a kezembe egy B18 fúróorsó amit egy egyedi oszloposba készítettem , betonvasból .
B16 ost kért a megrendelő , átesztergálni már nem volt szívem ,inkább csináltam másikat .

jani300

Egy kérdés ........
Nyomi ismerős felhasította a vas kartert valami nyomi audiban .
Most volt itt hogy segíccsek már  [#csodalk]
Nem akarom levenni sehogyan se ...
Mivan ha behegesztem CO VAL A HELYÉN ?
Ki gyulladhat ?
De még nem is láttam ,de útállom nagyon a kocsit is meg a gazdáját is :)
Ja ,most nyitottak lakatosműhelyt ......

jani300

De persze annyi esze biztosan van hogy elintézte az olajpumpa szívócsövét is .........

Szalai György

Te kivétel vagy, aki erősíted a szabályt.
Nincs belőled még egy. [#vigyor2]

jani300

De , öregapám , apám ,meg még a fiam is :)
De hasonló mentalitású az anyai dédapám volt , és apai ágon a nagybátyám .

PSoft

Halmozottan "kóros" eset... [#kacsint]
Amúgy meg, inkább ez öröklődjön mint a...tüdőrák. :)

jani300

Most jött a bakmajom ....
Alu a karter ,van rajta egy centi húzás ,kis repedéssel .
Hát én biztosan nem fogom leszedni . Meg lesz ragasztva mind a többi fos talicska ......

rokonok

Szép napot. Keresek olyat aki Pécsen van és rendelkezik marógéppel. Kérem jelentkezzen.

Bencze András

Kérdés a profi szekrénygyártókhoz. 0,5nmm és 1,5nmm alatti vezetékre milyen jelölés a gyors és olcsó és tartós kb. ennyi, avagy ki mit használ. A ráhúzóst kerülném..

2f428kduf

Amikor még aktív voltam, építőipari nehéz gépek üzemeltetése-karbantartása volt a dolgom. Persze ennek már 18 éve. Akkoriban sokszor találkoztam olyan mágneskapcsolóval amelyik nyugvó helyzetben és meghúzott állapotban is kapcsolt 3 fázist. A kérdésem: van ma is ilyen, vagy azok speciális kapcsolók voltak. Ha tudtok ilyet(20A), örülnék ha típust is írnátok. A bótos nem tudott segíteni, mondván ő csak egy eladó.

bobak.denes

Haliho!

egyszer kellett volna nekem is ilyen , én nem találtam

ilyennel lett megoldva párhuzamosan kötve

VS440-22

https://elektrikstore.hu/shop_ordered/43788/pic/Adatlap/Elko/Elko_VS_adatlap.pdf

ennyit tudtam segíteni

üdv..