Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

Havi tej megrendelésemet szerettem volna leadni a Tesco Online áruházba , eddig minden rendben volt , ma a fizetésnél kér egy PIN2 kódot .Megadom , de mindig vissza dobja , hogy a bankkártya adataim nem jók. Semmit nem változtattam . A Raiffeisen Bankot nem tudom az ügyfélszolgálaton keresztül felhívni , mert azt mondja be ilyen előfizető nem létezik .[#csodalk]

Csuhás

Ott lehet a hiba, hogy kötelezően bevezettek egy internetes biztonsági kódot az eddigiek mellé. Ha semmit sem változtattál akkor ez a beállítás hiányzik. ( otp-s tapasztalat alapján irtom ezt )

Vetesi75

Újkorukban ezek ennyire passzentosak - ez teljesen normális dolog. (Csak összeforgatva, óvatosan szerelendő, mert ha befeszül egymáson keresztben, akkor már sérülhet annyit, hogy még nehézkesebben fog működni. Az ütődéstől védve tárolás gondolom egyértelmű.)

TROMF22

Ne bosszankodj. Mai gyöngyszem. CIB
Két napja este hat után indítottam egy utalást internetbankon,
ami eddig normálisan működött.
Aláíró mappában a megbízás: Érkezett/Sikeresen könyvelt.
Két napja ott döglik, nem történik vele semmi.
Nézem a postaládát: Nem könyvelt.
Majd egy óra telefon próbálkozás hiábavalóan, mivel egy bizonyos négy jegyű telefonos kód hiányában csak a reklám szövegeket nyomják, érdemi ügyintézés nincs.
Ilyen kódom eddig nem volt.
Végül be kellett mennem a bankfiókba és ott tudtam elintézni.
No és mellé a mocsok banda még rám vert bő nyolcszáz forint extra bank költséget, mert az utaláshoz igénybe vettem
a banki ügyintéző közreműködését
.
(Ezt csak úgy tanulságként írtam, bankosnak kell menni, szabad a rablás. :) )

TROMF22

Bocsánat ez itt OFF, semlegesbe szántam.

Devecz Miklós

Ha az interneten keresztül csinálod meg, nem került volna pénzedbe.[#wave]

m8zmkic73

Szia!
Van egy LIDL-ben vásárolt PARKSIDE fúróélező készülékem.hASONLÓ CÉLLAL VETTEM, mint amire Neked kell.
Talán 1 fúrón kipróbáltam, azóta a szekrényben landol.
Ha kell, Neked adom, csak gyere el érte.

vadember

Többször is küldtek email figyelmeztetőt, hogy meg fog változni az internetes vásárlás vagy csekkbefizetés ellenörzésének a rendje.
Megírták, hogy vagy letöltesz az okostelefonodra egy megfelelő alkalmazást (be volt linkelve), aminek a segítségével ezután tudsz vávárolni,  vagy ha erre nincs megfelelő telefonod akkor van lehetőség beregisztrálni egy 5 jegyű PIN2 kódot és ezzel kell majd két lépcsöben is leeelenörzötten igazolnod, hogy te indítottad az utalást vagy a vásárlásért a fizetést.
Két hónapod lett volna rá, hogy megtedd ezt.
El tudom képzelni, hogy most is elküld a rendszer arra a lehetöségre pl. egy vásárlás indításakor, hogy végigcsináld a PIN2 beregisztrálását. 3 perc az egész.

3vv2btrhv

Igen !! Hol tudom a PIN2 kódot létrehozni ? Mert ez a gond .

vadember

bundyland

Köszi, de valahogy ezt akkor is túl nagynak érzem, kiszedni meg gyötrelem, nem is értem. :-(

KoLa

Megmérted a furatot és a patronokat?

bundyland

Nem, mert olyan pontosságú eszközeim nincsenek, főleg furat tekintetében. :-(
Furatot csak mikróval tudok itthon mérni.

KoLa

Érdemes lenne egy kicsit megcsiszolni a furatot és belepróbálni a patronokat!