Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

szf

Keresek 400v-os hálózathoz fázishasítós kapcsolás. 2fázisról üzemelne 1 trafó, annak a primér oldalába kellene beépítenem. Szükséges lenne a potenciómétert galvanikusan leválasztani.

g89ketty

Műanyagtengelyes poti megoldja.

szf

Tudsz ajánlani olyan potit aminek a teljesítmény nyilatkozatában van valami adat, hogy ezt tudja. Azaz megfelelő a szigetelése 400V-ra.

TBS-TEAM

József

Gamos

Ruhla szerszámmarógépé.

g89ketty

Sajnos nem tudok, vannak közel 10cm-es tengellyel. Nem félnék használni.

g89ketty

Kössz, hogy kisegítettél![#integet2]

TBS-TEAM

József

szf

Köszönöm a segítséget mindenkinek!

szf

Találtam CS60-14io1 tirisztort. Milyen értékű diak kellhet elé, ha 400V-ról használom? Ez még mindig a fázishasítós téma.
Tirisztor pdf

bundyland

Sziasztok !

Van egy ilyen tokmány helyére felszerelhető gyors patronbefogóm, szerintem új minden felület gyönyörűen köszörült. Sokat állhatott és bizony a patron nem fér bele
a befogóba. (nagy erővel igen) Mintha kihízta volna.
Mi lehet ennek az oka ?

Csuhás

Talán azért állt sokat használatlanul mert másnak sem fért bele a patron. :- ) De ha egyformán nem megy be egyik patron sem, akkor talán valami picurka tárolási felverődést, vagy rákövült gépzsírt érdemes keresni rajta.

bundyland

:-) Ez tetszett!! Aztán lehet igaz is.
Annyira szép az a felület hogy nem látok rajta zsírt, de mondjuk az egész annyira passzentos hogy szinte az olajfilm gondot okoz, lehet erősebben megpucolom azt a részt.

TBS-TEAM

József

szf

Köszönöm!
40V-ost gondoltam neki. De bizonytalan voltam benne.