Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

PSoft

KoLa

Én is köszönöm![#eljen]

s5f8tmfv3

Srácok!
Ez milyen léptetőmotor vezérlő és hol találok hozzá doksit?
Köszi!

MoparMan

Na, megérkezett a remek Banggood-os frekiváltó.
AT1 a verzió.
Nem értek sok mindenhez, de ehhez aztán tényleg tök kuka vagyok [#vigyor]
A kompresszor adott, 3f motorral. deltában.
nem akarok se frekit, se fordulatszámot változtatni, csak ezt egy 1f hálózatról üzemeltetni.
Kell-e valamit programoznom hozzá a frekiváltón.

Itt a maual pdf

svejk

Ha megfelel a kezelőpanelról való működtetés akkor nem sok dolgod marad, esetleg a fel-le futás idejét ellenőrizni, beállítani.

Borzasztóak ezek a kínai manuálok... :(

Legalább jóval olcsóbb lett mint egy használt márkás itthonról?

svejk

Keresek egy-két kérdés erejéig emberkét, aki Fanuc W2-es huzalszikra közelében mozog.

MoparMan

tökéletesen megfelel, ha annyi a dolgom, hogy megnyomjam a "RUN" gombot.
leellenőrzök meg a beállítok bármit, de fingom sincs mit keressek [#vigyor]
lejjebb fel vannak sorolva default paraméterek. melyiken módosítsak?

pont 1/3-ba került mint a designr által prognosztizál 100e ft. szóval ennyi kompromisszumnak bele kell férnie, hogy szörnyű a manual [#vigyor]

xsugix

remrendes

En a fordulatot be szoktam, ami nalad a P21.

D.Laci

P034 Gyorsulás Hz!!!  Nem másodperc!!!
P042 Lassulás  HZ        --II--

P006 Alapértelmezett 65Hz kicsit jobban pörög a motor, potméterrel betudod állítani, vagy a P006 értékét lejjebb veszed (50Hz) ha nem bírja a kompresszor.

MoparMan

IdézP034 Gyorsulás Hz!!!  Nem másodperc!!!
P042 Lassulás  HZ        --II--

Hz/s van ott írva. ha nekem kéne értelmeznem akkor másodpercenként ennyivel emeli a frekvenciát.

P006-ot mindenképpen 50-re teszem, nem kell bántani az öreg jószágot [#vigyor]

D.Laci

Oké!!!
Meggyőztél!
Ehhez is értesz.... :)

s5f8tmfv3

remrendes

A P06 szerintem az a potival allithato maximum, alapbol a P26-ra illene beallnia.

6nxdinzyn

Üdv !
Nem foglalkoztam eddig PLC-vel .Az ismerősömnek akarok segíteni ezért vettem egy PLC-t
Típusa: Omron 10C3DR-D-V2
Lett software meg tudtam csinálni a feladatot.Szimulációban OK.Most a legnagyobb problémám ,hogy nincs programozó kábelem.Nem akarok sok pénzt kiadni érte,mert lehet hogy többé sose kell.Jó lenne ha valaki Debrecen környékén
tudna segíteni.Vagy ha valaki tudna rajzot hozzá és összeraknék egy kábelt.Nem tudom kinézni,hogy a PLC-n valamilyen  szabványos csatlakozó van ,vagy az Omronnak speciális csatlakozója.
 Minden tippet előre is köszönök.