Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

D.Laci

A tiéd 100l tartályt mennyi idő alatt tölti fel 8bar-ra?

TBS-TEAM

Ha használni akarod 230V-on akkor át kell alakítanod. [#kacsint]

József

MoparMan

D.Laci

Nekem 100L 0ról 8bára 3db. száraz kompresszor 3 perc 15-másodperc. Veszel 4 kompresszort és jó vagy. :)
 24L-es tartállyal vedd az majdnem 100L tartály :)

designr

Mérlegelni kell mekkora munkáról van szó.
Ha egyedi akkor érdemes megcsináltatni profi homokfúvósokkal.
Ha rendszeres és rászánja az ember akkor 100 ezer körül megvan a frekiváltóval az átalakitás.
De tudni kell hogy 1 fázisról felületet homokszórni nyögvenyelős..sajnos zabálja a levegőt..
Csináltam több homokszórót sírköveseknek..zárt , visszaszívós fejjel, és ott volt hogy megvették a legnagyobb 1 fázisút..
az kb 400-450 l/min szívott levegő.
De ott ugye betűket fujnak nem négyzetméter lemezt..
Volt hogy két párhuzamosan kötött Einhell 1,5 kw volt az olcsó megoldás..működött az is..
Egy olcsó 30 ezres benzinmotor és egy vagy két Csepel aggregát kijön ennyiből és levegő mennyiség sokkal több..
Ha Defémes kompresszor akkor annak meg nem olyan jó a motor teljesitmény/levegő mennyiség aránya..viszont örök élet..
3kw-ból 500 l/min szivó volt a legtöbb amit láttam..vakolatszóró pisztolyt hajtott a festőknél.

cw9ewd93y

Jónapot.

Érdeklődnék hogy lehetne beállítani az openbuilds nevezetű programon azt, hogy ne ugráljon maráskor a betűk közt, hanem egyszerre vigye végig a marást osztott mélységben és utána lépjen át a következőre.

Köszönöm szépen a segítséget.

fisrcxuk3

Van  egy traktor hajtású hárompont függesztésű , Boge  3 hengeres , kb. nulla tartállyal,lefuvó szeleppel, azt kölcsön adom ha kisegít .Traktort nem adhatok hozzá ....
Más ; a barátomnál egy nap alatt végeztek a mobil homokfúvósok mindent ők vittek a helyszinre , kivül-belül  tiszta fém lett az Olympia   Record.

MoparMan

Köszi!
Evidenciában tartom, mert traktor az van. Tartály is.
Nem az a gond, hogy nincs rá ember vagy nem tudom kifizetni. Én szeretném csinálni [#kacsint]

MoparMan

az örök életet preferáltam inkább [#vigyor]
folyamatban  a frekiváltós megoldás.

MoparMan

de nem akarok venni mert már van. utána mit csináljak 5 kompresszorral? [#vigyor]

D.Laci

Eladod itt a fórumon, vagy bárhol. :)

jani300

Én szeretném csinálni
[#eljen]

MoparMan

PSoft

Boncoltam én itt régebben egy Escap motort:
[#t24p4423#]

Egy kedves Fórumtársunknak kellene ennek a motornak a bekötése/adatlapja, tekercskivezetések/szín szerint.
Én nem találok róla infót. :( (no meg, Ő sem)

Rabb Ferenc