Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Arany János

Elnézést kérek!!!
Nem gondoltam volna hogy az enyém ekkora!

Szalai György

A nélkül, hogy tudnám mi ez.
Magamnak az egy orsóst. Ha van aki megveszi, akkor a kétorsóst. [#vigyor2]

RJancsi

Jól értem, hogy csak az üres kartust? Magyarról nem tudok, de pl. itt lehet venni:
Aliexpress

Arany János

Megvan mindkettő!
Azt keresném, hogy helyet hogyan tudok felszabadítani!
Az atm.50-es rész kinyúlása kb:350-400mm lesz.

Arany János

Lemaradt:
Az 50-es rész kb:150mm megvezetést kap.

3vv2btrhv

Köszönöm , de határidős munkához kellene , ezért keresem a Magyar beszerzést.

RJancsi

Akkor talán próbáld meg itt. Szintén (már) nem EU, de futárral pár nap alatt ideér. (Van az a pénz...) [#nyes]

RJancsi

A Würth nem árul üres kartust, hanem ragasztóval töltött kész terméket. És nem is Magyarországon töltik, már megtöltve importálják. És amit linkeltél nem 2 x 25 ml-es hanem 2 x 300-as. A többi stimmel. [#papakacsint]

dtb

...ha minden kötél szakad, bemész az első orvosi kellékanyag bolba, és veszel két műanyag fecskendőt, és közösíted... Annyi hulladékanyag szerintem mindenütt van, amiből a közösítőt meg tudod csinálni...

Szalai György

Valószínűleg eljön az az idő amikor négy szervómotor-meghajtó összesen legalább tizenkét vezérlő jeleit át kell kapcsolnom minimum két jelforrás között.
A jelszint DC törpefeszültség, párszor tíz mA.
Létezik erre valami sokpólusú és megbízható kapcsolóeszköz?
Vagy rakjak össze sok Reed patront egymás mellé és kapcsolgassam őket egyszerre külső mágneses térrel?
Hogy szokták ezt jól csinálni?

PSoft

Kézi átkapcsolást akarsz?

Valami hasonló? [#nemtudom]

dtb

Még az "analóg" világban létezett olyan, hogy kézi monitor "switch", átkapcsoló. 2, -4 vga jelet lehet(ett) kiválasztás szerint ráküldeni egy monitorra... Talán egy még van valahol... Ugyanez létezik billentyűzet+egér kombóval is... Ennél egyszerűbbet nem tudnék javasolni...

Szalai György

Hű, már ilyen öreg vagyok? Nem is emlékeztem rá, hogy ilyen is volt. És hogy örült akinek volt.
Lehet, még találok is valahol a lomtenger mélyén.
Köszi az ötletet.

6rk75uezn

Szép vasárnapot mindenkinek!

Igaz nem szerszámgép de lenne egy kérdésem.
A képen látható röpsúlyos kuplungnál a rugó beakasztási helyeit szinekkel jelöltem (2 helyre lehet beakasztani)
Jól gondolom hogy ha a pirossal jelölt helyre akasztom be akkor lesz a gyengébb a pofákra ható rugóerő?(az az hamarabb/kissebb fordulaton már kapcsolni fog)