Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

PSoft

jani300

Nyomja nálam a betont egy ilyen .
Hiányos , mondhatni nincsen meg a főhajtása .
Na ezekben van relog relé .
Esetenként két fórumon is szóbakerültek ,de jót nem igazán írt senki a relog relékről (de igazából az eredeti hajtásáról sem )

PSoft

Volt időszak, amikor "csípőből" újítottam fel elektromosan rengeteg(vagy inkább csak sok) :) szerszámgépet. Esztergát, marót, gyalut, köszörűt...
Oroszt, lengyelt, csehszlovákot, keletnémetet, románt, bolgárt...mindenféle volt.

Valamiféle "honosítási", vagy inkább "jobban karbantarthatóbb" céllal/szándékkal mentek ezek a -divatos mai szóval- projektek. Akkoriban még volt "közös kalap", lóvé is volt benne, mindig annyi, amennyi épp kellett.(vagy még több is) :)

Szerettem csinálni... Azt írtam az előbb "csípőből", ami persze nem mindig volt igaz, mert azért...komoly kihívásokra is emlékszem.
A kibontott Relog- ok, más egyéb orosz, bolgár kapcsolók/csudabogarak meg...mentek az olyan TMK-s műhelyeknek, ahol...szegényebb volt az eklézsia. :)

jani300

Volt időszak mikor rengeteg relés automatikát építettem , szerettem is ,lé is volt benne .
Egy kusong esztergám van aminek megvan a gyári vezézrlése .
Jó ,már nem deltában indul a főmotor ,mert az gyárilag baromság volt .
A többi gépnek max egy mechanikus kapcsolója van , attól még forog :)  (néhány)

TBS-TEAM

SR6C4024  SCHRACK  0,2um AU
József

svejk

Annyira nem volt specko, 1 morzés Ag-mittudoménmilyen érintkezővel.
Nekem 5 db elég volt belőle.

svejk

Annyira nem volt specko, 1 morzés Ag-mittudoménmilyen érintkezővel.
Nekem 5 db elég volt belőle.

remrendes

Ha elado lesz majd emlitsd meg itt is :)

jani300

Nem árulom .
De kb egyhavi bérért vettem ,annyiért el lehet vinni most is .
Éppen tegnap néztem meg az átlagbért :)
Persze annyit nem akar adni érte senki .
De meg van említve :)

remrendes

Jarok Pecsen valamikor, elotte radirok.

jani300

3vv2btrhv

Kellene nekem ennek a tubusnak a menet mérete , amire a statikus keverőt rögzítik , ki kéne nyomtatnom , de nagyon pontosan.https://szerszamwebshop.hu/id/03983-Dubel-ragaszto-DUBELFIX-ANCHOR-PE-1-Kod-DUBFIX

sanka74

Sziasztok!

Magfúróval (beton és tégla falba szerelvény dobozok helyeinek fúrására) kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Érdemes lehet megvenni ezt a gépet? vidaXl
Igazából a saját lakásomról lenne csak szó, és lehet olcsóbb mint bérfuratni vagy kölcsönözni. Az átmérők 70 mm.

Köszönöm a válaszokat.

Bencze András

2000 rpm rettenetesen sok koronafúráshoz. Erre szabályzós gép kell 0-500 rpm-el, állandó nyomatékkal.