Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

RJancsi

Korán van. Ez a "szilrádság" még benne van az ujjaimban. Legyen inkább szilárdság...[#falbav]

ywathzay

Nem biztos hogy ezt akarod, én most újítok lakást, dobozoknak a betonfalba 125ös kisflexxel, gyémánttal négyzetes bevágás, keresztben még 2 plusz vágás, így 4 csík a falban, a vésőgéppel szépen kipattintani és kész, szükség szerint belső sarkot hegyes vésővel ki lehet igazítani. Kb 10 perc, igaz kicsit poros, de így még a habarcsnak is van hely. Téglába ugyanígy, csak könnyebb.

TSanyi

Sziasztok szeretném ezt a led lámpát bekapcsolni.Hogyan kell,a bekötéstöl kezdve?

PSoft

Mit csinál az a Wago ott a kép bal oldalán felül?
Mi az a fehér kéteres? kábel?

TSanyi

Ledek a led+ led-hoz vannak kekötve.

Béni

PSoft

mex

Bedugós csatlakozások :fekete, és fehér hüvelyekbe kell a 230-at kötni, a hüvelysor másik oldalán található pirosba a led+ a feketéb pedig a led- kivezetést kell csatlakoztatni.

Szabika78

Üdvözlök Mindenkit!

Érdeklődnék, hogy tud valaki ajánlani frekvenciaváltót a következő motorhoz?
Rated output: 3100 W
Rated torque (lbs.inch): 104
Rated speed (rpm): 3000
Rated voltage (V): 140
Rated current (A): 36
Maximum speed (rpm): 6000

A motor manualja alapján, kb: 30 percig bírja a 4.1KW-t is.
Fontos, hogy szeretném, ha az új frekiváltóval lehetne pozicionálni is.
Az encoderrel kapcsolatban nem találtam egyenlőre semmit, mert írnak róla mindent. Az biztos, hogy 4 bites és a gyári analog főhajtásban két adat van róla (Velocity feedback: Built-In incremental encoder, Communication method: 4 bit absolute ancoder). Gyanítom, hogy a motoron az inkrementális van. Valamint még egy adatot találtam: Incremental Encoder Line Count: 1000
Amúgy egy Brother TC-225 főorsó motorról van szó. Mivel nincs nálam a motor, így pontos típust nem tudok róla mondani, csak azt, hogy valószínűleg Sanyo Denki.
Mivel később lehet, hogy cserélve lesz nagyobbra (8000 fordulatig), így nem baj, ha teljesítményben akár 5.5KW-ig is elmegy a frekiváltó. Keresgéltem már én is, de egyenlőre nem tudok még választani, mert csak ismerkedem a motorral.
Minden segítséget köszönök!

Bencze András

A választott frekiváltónak tudni kell a min 36A-t, ami 400V-os esetén 18,5 kW, de inkább 22kW-os frekiváltóval teljesül. Ugyanez 230v-os hajtás esetén már a 11kW-osnál teljesül, de trafó kell hozzá.

Szabika78

Köszönöm a választ!

Distributor

Szia!

Elindul ez a szervo motor frekiváltóval?

Szabika78

Abban sem vagyok biztos ezek után!

Szabika78

De meg van a gyári hajtása is, csak még nem próbáltam.
A cserében gondolkodom és csak azért kérdeztem.

svejk

Nézd csak A_Camera  mit találtam neked!
Egy kiselőadás anyaga.
(nem is tudtam, hogy ez mag van ilyen formában)