Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Tari Gábor

Perisztaltikus szivattyút hajtok leptetővel, amolyan fárasztásos teszt, és most nem tudom leolvalni mennyit birt ki a cső...
A beállítást leirnad pontosabban? Köszi

D.Laci

jani300

24HC2006-15 Erről a léptetőről van valakinek infója ?
Szinte semmit nem találtam róla .

szf

TIA portál telepítéséhez kellene segítség.

jani300

[#t181p6431#]

Itt egy korrekt válasz (szerintem ).

zozo

Kellene egy NCE3050K mosfet nekem, de a hazai boltokban nem találok. Mivel most egyebeket is a tme.eu/hu oldalról rendelek, kellene találnom valami helyettesítőt, de nem sikerült. Tudtok valami jó oldal, ahol ez idegbaj nélkül lehetséges?

Erről lenne szó amúgy:
https://datasheetspdf.com/pdf-file/837178/NCEPOWER/NCE3050K/1

Köszi.

a9iua0hi5

Farnell-t ismered? egészen jó a parametrikus keresője.

horcsab

Nem tudom mibe kell, de kb hasonló.

IRL 2203NSTRLPBF

RET-nél van. (www.ret.hu)

horcsab

Bocs, a tokozás nem ugyanaz.....

sastas

Sziasztok!

Egy raklapemelő felújításában vagyok benne. A leengedő szelepén van egy finom szövésű rézszövet(gondolom szűrő funkcióval), ami megsérült(szerintem mikor szereltem megsérthettem, de ez mellékes). Honnan lehetne ilyen beszerezni? Vagy nagyon nagy bajt teszek vele, ha a sérült részt eldolgozom, de nem pótlom? Kb 20x40mm kellene belőle...

zozo

Igaz vagy 5-7 éve, de én egyik helyi szinesfém kereskedésben vettem rézszövetet, légszűrőhöz.

Köszi a FET-es tanácsokat, asszzem' megrendelem Kínából, ott láttam ugyanezt. Első nekifutásra a Farnell-nél sem találtam hasonlót. Amúgy egy töltésvezérlőben van.

sufnituning

A leeresztőhöz minek kell szűrő, hogy olajleeresztésnél a kosz  bennmaradjon? Minek nyúlsz olyanhoz, amihez nem értesz.[#conf]

zozo

Az emelő szerkezet leengedő szelepéről beszélt szerintem.

2ni23j35s

Írtam privátba[#heureka]

sufnituning

Onnan is hanyagolható a szűrő, de azért jobb, ha bent van.
Azt azért alálták ki oda, hogy a
hengerből visszaáramló
olajat megszűrje, a golyófészek védelmére.
tehát hogy ne menjen kosz a golyó alá.
Érdekes általában legtöbbször sérült ez az alkatrész, tehát nem látja be ezt a funkcióját.
de lehet egyszerűen csinálni is ilyen kis szűrőt, én rozsdamentes szűrőanyagból szoktam csinálni,de egy békához
azért nem állok neki[#kacsint]