Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Kelepeisz Lajos

Sziasztok!
Nem tudjátok véletlen mi a neve a képen látható műanyagnak, ez egy autó motorjának a fedelének az egyik lába, olyan mintha üvegszál erősített műanyag lenne, vagy nem tudom mi. Azt lenne jó tudni, hogy mivel lehet stabilan ragasztani.
Köszönöm.

PSoft

A képen nem látszik a vékony kalapgumi, amire fel van függesztve! [#nyes]

2am4nwzib

HOSTAFORM a neve a képen látható műanyagnak.

g89ketty

Igazad van, csak egy kicsit megnyúlt.[#taps]

RJancsi

Ha Hostaform (mint márkanév), akkor POM. Ragasztható pl. ezzel: Novia Acralock PP

Kidwick

Szódabikarbóna pillanatragasztó ragaszt majdnem mindent.
Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!

ywathzay

Annak ott a helye, épp azért van ott.[#vigyor]
Van egy trükköm rá, indítás előtt mindig kiveszem onnan.

Kelepeisz Lajos

Köszönöm a tippeket, sikerült megragasztani.

g89ketty

Ezt tudtam, csak ha itt ilyen kép felkerült, rögtön többen rácsaptak[#wave]

ywathzay

Elvonta a figyelmüket a magas színvonalon kivitelezett, gépre szerelhető daru látványa![#vigyor]

g89ketty

jani300

Nekem egészen más ragadta meg a figyelmemet , de nem mertem előrukkolni vele .
Páran megharagudnának ... :(

jani300

Nincsenek lekenve festékkel a gépeid .
Dícséretnek szánom .
Látszik hogy termelnek .
De ha ezt beírom sokakat szíven szúrok ,megértem őket is ,de hát jól működő gépet nem biztos hogy egyből szét kell kapni festéshez .

Üdv : Jani !

jani300

Izé , basszus !!!!!!!!!!!4
Ezt magánban akartam [#falbav]

KoLa

Sokan nem tudják hogy a bennhagyott tokmánykulcs csak leesik a lábrácsra.
Én még egyik gépen sem tudtam elrepíteni! Ki szoktam próbálni a gyanúsabb indulású gépeken hogy mi van!? max leesik a lábrácsra, ez a tapasztalatom.
Biztosan lenne egy képlet a fizikusoktól hogy, a centrifugális erőtől mikor távozik a kulcs, a gyorsulás alatt is végbemegy ez a távozás' aminek a célpontja a lábrács, tapasztalataim szerint.