Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

fn47xk7ei

Igen, ezek szénkefe nélküli sarokcsiszolók (Fein) de valamiért ( a tervező biztosan tudja miért)3x200 V-ra méretezték. Gondolom 300 Hz-re tervezés pedig biztosítja a motor kis méretét.Ugyan robosztusnak tűnő szerkezet de még így is valamivel könnyebb mint a műanyag házas egyfázisú szénkefés Makita 180-as sarokcsiszolóm. No a Flex-hez meg már nem is viszonyítanám mert attól a kezem majd leszakad mert olyan nehéz.

Csuhás

Talán azért 200V-os motort használnak hogy az elektronika meg tudja hajtani Európában és Amerikában is.

remrendes

Az amcsi ~120V-nak jo a 200V-os motor?

TBS-TEAM

Amerikában 115V-125V egy fázis. 3x~210V-230V.
József

remrendes

Koszi! Kicsit lemaradtam, hogy 3 fazisu sarokcsiszolorol van szo.

000000000

USA sima háztartásban is használnak nulla mentes megoldást 2 fázis közöti teljesitmény 220v (felhasználás) ha ugy kiványa nekik ez nem gond 3x110v lehetőségröl![#vigyor][#eljen]

Arany János

Miután sikeresen elb...tam minden estémet a sikertelen próbálkozásokkal,
újra segítséget kérnék ennek az öttengelyesnek Win7-re való feltelepítésében!!!
Virtual Box- nem sikerült rávennem a Biost, hogy 64-est is tudjon!

Live CD Ubuntuval- először még elindult, de nem akart magyarul beszélni- ezután jött az újabb Virtual Box és ezután már a CD-t sem látta!

Azután hirtelen haragomban letöröltem a Virtual Box-ot és most újra van CD-m, de nem gyözöm kivárni mí a live cd bebootol.
Több mint egy óra múlva még mindig vizsgálódik és nem indul!
Esetleg lenne valakinek kedve-türelme segíteni?

ANTAL GÁBOR

Igen , rosszul látod ,  Én két bejegyzést tettem ( szándékosan ! ) Az elsőben azt írtam le hogy egy nem gagyi freki váltó kimeneti feszültsége akár 255 V is lehet . Rámutatván ennek a hasznosságára .

A másik bejegyzésben pedig arról írtam hogy hogy ha 200 V kell akkor arra kell programozni .  A   birkanyírőt pedig azért hoztam a képbe hogy ne érje áramütés a lelkes amatőrt egy 48 V os motor beüzemelésénél  ( az analógia alapján az is menne , csak.....)

D.Laci

Nem kel VirtualBox.
Python legújabb verzióját telepítsd fel.
https://www.python.org/downloads/

Arany János

Bocsánat! Ez kimaradt a felsorolásból!
Mentségemre szolgáljon, hogy ezzel még hibáznom sem sikerült!
Feltelepült, megnyitotta, beleolvashattam, de ezen kívül nem sikerült semmi értelmeset csinálnom!
Tehát most nem kell telepítenem, mert elfejejtettem letörölni![#wow1]

s7manbs8

Belemész a directoryba és:

python -m compileall

s7manbs8

Arany János

Python 3.7.3 (v3.7.3:ef4ec6ed12, Mar 25 2019, 22:22:05) [MSC v.1916 64 bit (AMD64)] on win32
Type "help", "copyright", "credits" or "license()" for more information.
>>>

Ilyenem van. Jó helyen járok?

s7manbs8

Az biztos jó hozzá.

Hol a a file-od amúgy át tudod küldeni, hogy nálam megy e a fordítás ?

Egy pillanatra rá tudok nézni. működik e a dolog itt nálam.