Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

fn47xk7ei

Csuhás

Önmetsző csavar nem erre való. Gépész szempontból értelmes megoldás, a 25*25mm raszterben M8-as menetek és megfelelő leszorítók használata.

ywathzay

Egy bolond százat csinál, szokták mondani. Osztom az előttem szóló véleményét, ritkább raszteren is, megfelelő méretű és kialakítású leszorítóelemek használatával kényelmesen rögzíthető bármi egy tárgyasztalon.

vadember

Kaptam egy kérdést de én nem tudok rá válaszolni. Kérlek segítsetek!

Szeretném kérdezni, hogy az Àltalad hírdetett 3 fàzisú relékenek hàny V-os a behúzótekercsük ,illetve AC-vagy DC -s?

ra8nsmk6w

A behúzó tekercsen vagy az érinkezőjén vagy a tetején fel kell lennie tüntetve

Szalai György

A behúzótekercs feszültségszintjére és áramnemére vonatkozó információ nincs az érintkezőkre vonatkozó adatok között.
Az a tekercsen van feltüntetve.

vadember

Köszönöm a válaszokat. Megtaláltam a feliratokat a segédérintkezők alatt. 230V AC mind.

000000000

Sziasztok kérnék egy segítséget, valaki nem tudná hogy ez a kis szerkezet mit szolgál pontosan ?

remrendes

Ez egy Asys SMT conveyor kontrollere.

szf

Ezt az akksit ,hogy lehet tölteni?
Fesz, áram stb?

RJancsi

"Sima" savas ólomakku. Ebből okosodhatsz. [#awink]

PSoft

szf

RJancsi, PSoft köszönöm!

PSoft

000000000

12v 20W izod csak akad othon (index izó) ez a legegyszerűbb savas akku töltő a tápal és az akku sorba közöd az izzot az izzó beálitja max áramot ami ehez az akunál ~1,7A 0,1C az akku töltési áram  az izzó kialszik teljes feltöltésnél 14v max![#eljen]