Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

PSoft

iadbesaa

Mivel a moziszenes ellenállás melegítés sem volt eredményes, végül is a patron anyás lehúzás győzött. Lejött. Baromi szorosan tartott. Köszönöm az ötletet!

iadbesaa

szf

Psoft és Szalai György  köszi!

000000000

Miért kellett leszedni a befogót?

TZoli

Sziasztok!

Egy Optimum BF20 gépen hogyan lehet megoldani a videón látható szerszámcserét? Nem találok róla infót :( Vagy ezt tudja alapból? A leírás szerint MK2 a főorsó kúp.
0:36-nál és 2:55-nél cserél szerszámot

svager

Kicseréled a főorsót,ebben is valami meredek kúpos szerszám van, talán 30-as

iadbesaa

Tisztelt Danibá60, ezzel a motorral egy Hyundai HYD300 minieszterga DC spindle motorját szeretném kiváltani, és fogas szíj hajtáshoz a 8mm-es tengelyre aluminium fogaskerék kerül.

000000000

Kedves Laci!
Köszönöm, hogy válaszoltál kérdésemre. Erre, biztosan nem gondoltam.

remrendes

Jo reggelt!
Ennek a kek szinu csatlakozonak nem tudna valaki a tipusat?

dezsoe

Szia!

IDC-nn, ahol nn a tüskék száma.

remrendes

uph5fcryd

Kedves fórumtársak!
Eddíg is nagyon sok segítséget kaptam a fórumtól - amit köszönök - most megint egy kezdő kérdésem lenne.
Vettem egy pneumatika szelepet amivel egyszerűen csak megnyitni illetve elzárni szeretném a levegő útját.Így alapban nem működik (hallható kis mocorgás ha ráadom a 24 voltot) de nem zár, nem nyit...
Gondolom a "10 ill. 12" kis menetes lyuknak van valami "hiányérzete". Sajnos még a diagram jeleit sem értem. Ha tudna valaki segíteni, vagy mutatni egy linket, hogy hol lehetek okosabb megköszönném!
Üdvözlettel:
navra

uph5fcryd

no ezekből a képekből nehéz lesz segíteni, íme a normális fotók....

Gyati

Szia!

Csatlakoztasd rá a kompresszort.
A levegő nyomása kapcsolja át.