Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

dezsoe

A Win10 upgrade már évek óta lejárt, csak az első egy évben volt elérhető. Ha a 8.1 gyárilag van a notin és a BIOS tárolja a kulcsot, akkor a 10 fel szokott rá menni. Tegyél bele egy másik vinyót és indítsd el a 10 telepítőt. Ha meg sem kérdezi, hogy milyen verziót akarsz telepíteni, akkor nyert ügyed van.

A Ghost-ban be lehet állítani, hogy ne akadjon fenn az olvasási hibákon. Ha szerencséd van, akkor valami olyan helyen akad el, ami a működést nem befolyásolja.

svejk

Köszi!

A Ghost átugorta az olvasási hibákat de végül valami hibakóddal csak leállt.
Pedig eddig még mindig kisegített.

svejk

Egyébként gyári telepjtésű w8.1 bing vagy mi a szösz.

svejk

Igaz a Sentinel már csak 9%-ot ír az eredeti winyó kondíciójára. :(

000000000

bing is olyan keresö motor mind a google... semmi extra különbség....

svejk

Ment minden magától, még egyszer köszi! [#worship]

000000000

Szeretnél kényelmesebb megoldást pl:
Windows uj verziót letöltheted a microsoftol ezel Windows_ISO_Downloader.

multi windows ezel lehet csinálni könyedén pendrive
multi-boot-usb

Még a multi win usbre felrakható még Active.Data.Studio_10.5 olyan multi eszközként is ...
[#eljen]

iadbesaa

Üdvözlök Mindenkit!
Egy ER11 spindle motor 8mm-es tengelyéről hogy lehet lehúzni a gyárilag felhelyezett, hernyócsavarral biztosított patronos befogófejet? Mivel elképzelhetőnek véltem, hogy csapágyragasztóval rögzítették, forró levegővel közel 300 fok melegre sem lazul. Milyen eljárás a javasolt? Köszönöm az ötleteket, tisztelettel : martoslaci1

iadbesaa

Üdvözlök Mindenkit!
Egy ER11 spindle motor 8mm-es tengelyéről hogy lehet lehúzni a gyárilag felhelyezett, hernyócsavarral biztosított patronos befogófejet? Mivel elképzelhetőnek véltem, hogy csapágyragasztóval rögzítették, forró levegővel közel 300 fok melegre sem lazul. Milyen eljárás a javasolt? Köszönöm az ötleteket, tisztelettel : martoslaci1

s7manbs8

Vagy ha pár századdal nagyobb a tengely melegen húzták rá, akkor nem is akar lejönni.

szf

iadbesaa

Kifejtenéd bővebben, hogy az mi?

designr

Ő az..de elkészíteni is nagyon könnyű..
Csúszókalapács

jani300

Hát ezt nem igazán merném .
Akár a tengely is kijöhet a forgórészből -
Vagy nem értem hogyan kellene használni ?

ANTAL GÁBOR

Humánusan én is azzal próbálnám , remélve hogy a homlokcsapágy a motorban kibírja . Ha nem jön akkor  egy egyedi lehúzót kellene csinálni feltéve hogy látszik a motor tengelyvége .Ha azonban zsákfuratos a konstrukció  akkor csak a "kölönce"