Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

jani300

pontozásos módszer...nagyon egyszerűnek tünt, sokan nagyon nem kedvelik pedig.

Ezt most nem értem .
Ez nem kedv kérdése ,nem tudok más lehetőségről .
Lehet annak folyamatos varrat a végeredménye ,ha ez lenne a probléma .

000000000

Jó nagy horganylemezt beszilózva fölragasztani. Popszegeccsel felhúzatni.
Utána, ragasztóval körbe a szélek és a szegecsek.
Majd, lekencsezni az egészet vastag alvázvédővel.
Esetleg a lemezre előbb, rezgéscsillapító lapot ragasztani.

A tank azért lukad ki, mert 1-2 évente nincs leeresztve az üzemanyag. Ami kihozná a lecsapódó, bekerülő vizet. Ez eszi meg belülről.

jani300

Jó ,de ezt inkább ne ! :)

000000000

Azt elfelejtettem írni, hogy zárt végű popszegecs használata célszerű. Legjobb a vas anyagú, nem az alumínium.

jani300

Meg kell érteni hogy ennek vége !
Muszáj ezt észrevenniük .
Hagyjuk ezt meg a Németnek :)

jani300

Jó van ! Nem szótam ![#fejvakaras][#integet2]

hduf42fua

Nem kell a lyukba bevarázsolni a lemezt ,hanem rá kell forrasztani , szorosan rányomva. Ha egy kicsit kiáll akkor pici kalapácsütéssel beljebb kell ütni csak hogy a körülötte lévő lemezzel egy síkba legyen. Majd egybecsiszolni és alapozó  majd gitt.Lehet kapni a festékesnél két komkonensü javító vasgittet az elég az egészre. Mindig annyit keversz be amennyi szükséges. A gitt kötéséhez jó ha egy kicsit átmelegszik a kaszni mert fagyosan kuka.

hduf42fua

Az is egy megoldás  ! Sőt láttam olyat ,hogy a Lada küszöbje ki volt öntve fehércementtel és kívülről le volt festve alvázvédővel . Számtalan ilyen dolgok születtek akkotályt.

Kelepeisz Lajos

Sziasztok!

Hogy tudom eltávolítani a már meglévő elox réteget az alumíniumról? Múltkor emlékszem hogy volt tárgyalva, de jó isten tudja hogy hol.

Köszönöm.

xt79ipd3

Szia!
Trisós vízben forralva lejön.

Kelepeisz Lajos

xt79ipd3

Motoros

a porbelesre értettem,hogy nem kedvelik sokan, nem a pontozásos modszerre.

fpd0kbd4

Távolodva a szakszerű karosszéria javítástól, a következő ötlet(gyakorlatba tesztelt): Üreges rész kifújva púrhabbal,visszafaragva a karosszéria külső síkja alá pár mm-rel és mehet rá a  kétkomponensű késtapasz, esetleg üvegszálas  erősítéssel. Ha nem üreges helyen van a lyuk,csak simán hátoldalról fémtiszta felületre egy darab lemez fölragasztva a késtapasszal,külső felület síkba hozva szintén késtapasszal.