Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

fn47xk7ei

Üsd be a keresőbe "gas manifold " és ott találsz fényképeket , videót a használatról . Többet ér mint száz szó .

bznc93pf5

KERESSÜK a képen látható élzárógépet, HOLZ-HER 1310-1 a típusa, 256 a gyári száma, a gépet pár éve eladták de még nem fizették ki, a gép körözés alatt áll, sikkasztás ügyben nyomoz a hatóság, pénzjutalom a nyomravezetőnek, remélhetőleg börtönbüntetés az elkövetőnek de ehhez kell a segítség, aki lát ilyen gépet valahol, netán a mostani tulajdonos is olvassa a hirdetést ellenőrizze a gép gyári számát, 5 helyen fellelhető, +36 30 60 90 369 es számra várom az információt. Köszönöm ha segítesz!

y580keijn

Üdv.

A gépemen cserélhető fecske farkas vagy prizmás késtartó van. Viszont kevés a betét hozzá. Készítenék pár darabot,de nem tudom a prizma szögét. Van erre valami szabvány esetleg?
Nem 60°-os az biztos,mert olyan maróm van ithon,de nem passzol bele.

Köszönöm ha valaki tud segíteni.

Csuhás

A legkülönbözőbb szögek lehetnek, amivel eddig találkoztam az 60, 55, 45 fok volt. Legegyszerűbb ha megméred :- ) Ha nincs olyan szögmérőd amivel hozzáférsz, akkor két lemezkét ollószerűen egy csavarral összefogva lemásolhatod a szöget, vagy órázva párhuzamosra állíthatod a gép egyik főirányával, azután már hozzáférhetőbb szöget mérhetsz.

frob

Ekkora ic-t még nem, de mega8 mega 128 méretű atmel chippeket, szedtem ki úgy hogy a cseh pákához hajtottam akkora drót hegyet hogy körbeérje és annyi ónt hogy teljesen átmelegítse, azok túlélték, de ügye az a páka nem arról híres hogy hőfok szabályzott , tehát eléggé érzésre kellett csinálni...

remrendes

En egy egyszerubb verziot hasznalok 15x1.5-os es 15x1-es inox hidraulika csovekre. Rezhez valo szerkezet, de par szaz metert lehajlitottam mar vele.
Az, hogy megroppan vagy nem, szerintem a hajlitasi sugartol fugg. 25-os csohoz mindenkepp esztergalnek tarcsat, a ekszijtarcsa koszoruja biztosan meglatszik majd.

gg58bmmp2

Ez létezik 22-es és 25-ös méterben is?

drehás

Köszönöm,és kipróbálom.

remrendes

Engem az nem erintett, szoval nem tudom. De a katalogust meg tudom nezni.

remrendes

Ebayen is akad, itt a hajlitott mereteket is megdjak, de ha kell kesobb megnezem a Bahcot is.

remrendes

£30 a posta, szoval aktualis kozeparfolyamon valtva 40000huf alatt van valamivel.

gg58bmmp2

Ezt találtam meg én is, három gond van vele
- ára
- nekem csak két méret kell
- biztos hogy jó rozsdamentes -es falú csőre?

ywathzay

Az hogy milyen falvastagságot bír, a benne lévő anyag "mennyisége" határozza meg. Egy pilinszka öntöttvas minden bizonnyal hamarabb enged. Ha csak két méret kell el kell készíttetni, de csak rádiuszosra, az ékszíjtárcsás megoldás nem tartós.

B.Zoltán

Milyen igaz, ezeket a TTL és hasonló IC-ket én is így szedem ki még most is.
SMD IC-t már nem próbáltam így.