Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

ajpwg6jrn

Sziasztok.
15-ös "alulemez" dekopír fűrészes vágásánál érdemes kenőanyagot használni vagy mehet végig szárazon? (összesen kb. 10m hosszt kell átvágni, jó móka lesz)
Ez az alu nem puha, hanem valamilyen ötvözet, nem kenődik.

PSoft

Jobban jársz, ha kened is valamivel.
De...
Ha csak "nagyoló" vágás, miért nem vágod flex-el szárazon?

zozo

De ne csak  a lapot kend, hanem olajozd sűrűn a laptámasztót is. Ja és egy tartalék gép is jól jön, mert egy db nem biztos, hogy túléli a 10m-t [#nevetes1]

ajpwg6jrn

Érdekes módon, "flex"-szel rosszabb volt vágni. És azt hiszem hogy nem sokkal lassabb dekopírral sem. (A flex-szel vágásnál, gyorsan kopik a 125-ös korong, mindemellett nagyon elmehet a 90°-tól, és még brutál hangos is.) A 230 mm-es korongátmérőjű sarokcsiszolót a hangja miatt inkább be se kapcsolom.
Dekopír: valamivel lassabb, DE Közelebb áll a 90°-hoz a vágási felülethez, illetve halkabb. (Sajnos társasház garázsban nem egyszerű CNC-t építeni és marógépet illetve esztergát használni. Már leszigeteltem a garázsajtót, de a zajok és rezonanciák azok még így is kijutnak. Várom már hogy vidékre költözzek.)

ra8nsmk6w

Csinálj neki egy felső asztalt. Amiről csak a penge látszik ki. Ha elég hosszú a lap akkor még az alsó vezetést is érdemes megcsinálni. 10m már nem boldogság.

PSoft

Hát, nem tudom.:(

Igaz, hogy nem vágtam egyhuzamban több métereket, de én a flexet gyorsabbnak tartom.
Hogy hangos, az kétség kívül igaz.:(
De, ha a lap,és az anyag/vágás "szögét eltalálod", kevésbé kopik az a lap.
Nekem, a flex vált be, pedig, berendezkedtem, egy "brutál" dekopírral is, az ilyen feladatokra.:)

Szalai György

Nekem egy bosch gst 80 pbe dekopir fűrész jutott, ami elég masszív darab, de ilyen igénybevételnek biztos nem tenném ki.
Előbb vennék valami kézi tárcsafűrészt erre. Az nekem még úgysincsen.

bundyland

Esetleg körfürész, én azzal 30mm est is vágtam.

Gyati

Szia!

Alut úgy vágtam nagyon gyorsan kis flexel, hogy faggyúval amit vizes boltban lehet venni megkentem a savállóhoz való 1mm-es lapot kívül-belül. Gyors nagyon, de tökölős a kenegetés miatt. Kipróbáltam olajozó sprayal is, azzal is működik. Az a lényeg, vékony lap, mindig legyen kenőanyag, akkor nem kopik és gyorsan visz. Időnként emeld ki a vágásból a lapot, hogy hűljön. Több méter 30mm vastagságot vágtam így, mert más nem volt.

Gyati

Még valami. Vegyél egy fogásmélységet, amit könnyen visz, és azt vidd végig.
Ezt ismételd addig, míg átér. Ne vágd egyszerre a teljes vastagságot.  Sok sikert.

ff2y72d9h

Sziasztok!
Tudna valaki segíteni milyen kiosztásnak kell lennie a vezetékeknek párhuzamos portnál. BB5002 és a Pc között!
Erőre is köszönöm.

55xuwevre

Sziasztok.
Alprogramot külön txt fájlban írtam meg (kicsi.txt), Okicsi sorral kezdődik. M99-el lezárva. Valaki le tudná írni, hogyan kell a főprogramba behívni. Nem szeretném közvetlen a főprogramba írni, pedig úgy működik.
Köszi a segítséget.

RJancsi

Sziasztok! Előre is elnézést kérek a tudatlanságomért.
Nemrég vettem Timbrustól egy frekiváltót (230V 1 fázis be, 3x230V ki). Első körben egy kis 100 W-os 3f motorral próbáltam ki, remekül működik.
A gond ott kezdődött, amikor rá akartam kötni a már meglévő kb. 500 W-os 3 f motoromra. Levéve a kapocsléc fedelét, a motorból csak 3 vezeték jön ki, esélyt sem adva a csillag/delta kapcsolás módosítására. Nincs "klasszikus" 6 tekercsvég 3 db összekötő lemez kialakítás, csak egy bakelit szigetelő 3 db M4 csavarral + külön a föld. Sajnos nincs meg a motor adattáblája, így nem tudom, hogy gyárilag csillagba vagy deltába vannak-e kötve a tekercsei és 220/380-as motor vagy valami más. A kivezetések között páronként 120 Ohm-ot mértem. Szerintetek mi baj történhet, ha rákötöm a frekiváltót?

ajpwg6jrn

Nagy baj nemigen történhet, mivel a frekiváltó folyamatosan méri az áramot. Limitálva van. Egyébként paraméterben meg is kell adni neki.

svejk

Gyenge lesz mint a harmat.
A megoldás szét kell szedni a motort megkeresni a belül elkötött csillagpontot és kivezetni a három véget.
Ha szerencséd van nincs nagyon elrejtve.

A tekercsvégekkel vigyázni, fontos, hogy a mostani 3 és az új 3 kivezetés kezdő és vége azonosítva legyen, nem szabad felcserélni őket.