Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Szia Tamás! Kösz, hogy bemutatod.  
Szerintem a Felhasználók mappái ba kellene könyvtárat nyitnod. Szerintem ott bármikor megnézhető lenne.

279nwbpsa

Akkor lehet,hogy hülyeséget csináltam,de a File Tár-ba tettem a képek egy részét.Ez is csak nehezen ment,mert még nem csináltam effélét soha.
Kép014-től Kép002-ig láthatóak.
Próbálkoztam a felh.mappáival is,de nem tudtam mi a teendő.Ha bajt csináltam,akkor elnézést kérek.

000000000

A filetár, Varsányi Péter tárhején van, ö is tud segiteni. De még sokan mások is. Csak én nem.

Persze, emilben is elküldhetnéd  nekem.

279nwbpsa

000000000

Jó gép lesz, az már látszik.  

Kicsa

Sziasztok!
Kérdésem az lenne hogy a lináris csapágyakat hogyan lehet pl egy asztalra rögzíteni?A tervem egy olyan asztal aminek a 4 sarokpontján lennének a lineáris csapágyak de ahogy néztem őket,ezek csak sajtolással szerelhetőek?
Üdv Kicsa

000000000

Hey! Nincs meg valakinek a CNC ROBOTICS magyarul?(Ez egy könyv, ami angolul elérhető a neten, nem mai darab)

nv5firipz

Lehet venni hozzájuk házat amibe bele kell tenni. Vagy csináltatni valakivel.

000000000

Valóban csak sajtolásal szerelhetők. Általában H7-es furatba kell besajtolni és ekkor érik el a névleges méretüket. Ha alumínium házba sajtolod, hagyjál legalább 5 mm-es minimáslis falvastagságot.

Kicsa

Mindkettőtöknek köszönöm szépen,még töröm a fejem a megfelelő megoldáson mert ahogy nézem,ilyen csapágyakhoz elég jó áron hozzá lehet jutni.
Köszönöm szépen!
Üdv Kicsa

ag8iuddv9

Sziasztok!
Megváltozott az e-mail címem hogy lehet a fórumon módosítani?

Motoros

Csak István tud segíteni.

ag8iuddv9

Köszi írok Istvánnak.

000000000

Bocsi, hamarosan meglesz, csak túlterhelés miatt, leoldottam tegnap...

ag8iuddv9