Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

ywathzay

Ideje lenne orvos után nézni....

PSoft

LittleSV

"Akármilyen fájó, de az induló versenyzők közül...senki nem nyert hangszórót!:))) "

De legalább volt induló versenyző... :) Ki gondolta volna, hogy a warez verzió nem fog megfelelően működni.

000000000

Ez igen! Ezt is be tudtad írni! Igazán nagy "ember" vagy. [#csodalk]
Tőled tényleg sokat tanulhattak a gépépítők. Mutass már vagy húsz beírásodat amivel segítettél valakinek?  
Ezzel a beírásoddal meg is adtad a személyiségrajzodat.  
Persze tudjuk. A buta ember nehezen tűri maga körül a több tudással rendelkezőt.  

000000000

Hülyíthetitek itt egymás ahogy akarjátok.
De, csak gondolkozzátok logikusan. Nem könnyű, de érdemes megpróbálni. Persze csak annak akinek nem a mocsok kavarás a célja.
Elképzelhetőnek tartja bárki, hogy az okos Mach3 azt számolgassa hogy 53 mm -nél ugrok egyet. Aztán 59 nél is, meg 68 nál  és 75 nél is. És, ezt ismételgeti 5 ezer vagy 10 ezer vagy akármennyi soron keresztül. Hogy, kialakuljon a csík.
Nem ám össze-vissza jön a hiba. Mindig azonos helyen.  
Aki ezt beveszi .................  

Remélem az új fórumon több becsülete lesz a tudtását megosztónak. Mint a napi szinten ide piszkítóknak.  

PSoft

Mivaaan???

Kértem valamit, Ő elmondta, megköszöntem.

Talán, a vesztedet érzed?

Megtehetném, hogy törlöm a kérdés körül kialakult adok/kapok-ot, de nem teszem!
Nem akarom, hogy elfogultsággal vádolj, vagy vádoljon valaki.

Jó hogy szóba hoztad az új fórumot!
Én is többet várok tőle!
Sokkal többet, mint amennyire itt lehetőség volt.

000000000

Csalódást okoztál. Azt gondoltam nagyobb tisztánlátással rendelkezel. Ahelyett, hogy értelmezés helyett indulatból nekem támadsz.  
Az írásom nem is feltétlen neked szólt. Mert ugye egy folyamatra reagáltam.
De úgy látszik ma nem lehet többet várni senkitől.  

Persze. Azt törölsz amit akarsz. De a mocskot törölni célszerűbb lenne mindenki érdekében. Mint a szakmai dolgokat.
Na csá.

000000000

Gondolkodtam a dolgon. Tényleg orvoshoz kellene fordulnom.
Ezek után, amit néhányan csináltatok velem. Még mindig nem sikerült kiülni belőlem a segítőkészséget. Ez már orvosi eset.
Tehát, igazad van.  
Ezzel le is zártam. Nehogy tényleg moderálni keljen.  

b4nm7gjvr

Én azért sajnállak naaa...:) Én is orvosi eset vagyok így már vagyunk ketten! :)

000000000

Hááát, jó hogy nem vagyok egyedül:)) Ketten ülni ugyanabba a sz@rba mégis más érzés. [#law]
Na megyek pisszenteni: Ma még nem tehettem eddig. Egészségedre! [#pias]

Csuhás

Nem értek a machoz, de munkaidőben magam is programozok. Szóval mondok neked egy egyszerű hibamodellt a jelenségre. Ha a program felfedezi hogy valami nincs rendben a regisztrációval akkor egy két helyre beiktat egy kerekítést, azaz kevesebb tizedessel számol. A dolog simán okozhat egyfajta munkánként eltérő de azon belül szisztematikus csíkozódást. Az ilyen megoldás előnye hogy a hibát a vasban keresed, és nem kezdesz el másik programot keresni hiszen az "működik"

sasi

„A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos.”

Albert Einstein

vcm726m7

Kedves Danibá60, Nem tudom mit ártottam neked, de nem lenne baj ha leírnád. Volt egy problémám, amire segítséget kértem, majd a végére nekem támadsz, hogy kamu és csak túráztatás volt. Csak nem értek pár dolgot:

irtam a #30181 hozzászólásban "Az érdekesség, hogy nem mindig ugyan úgy, van amikor 1 képben összesen 3 csík van, vékonyabb vastagabb. Mikor mi, de van amikor így tele van mint a lenti képen"

Erre te meg írod hogy  
"Elképzelhetőnek tartja bárki, hogy az okos Mach3 azt számolgassa hogy 53 mm -nél ugrok egyet. Aztán 59 nél is, meg 68 nál és 75 nél is. És, ezt ismételgeti 5 ezer vagy 10 ezer vagy akármennyi soron keresztül. Hogy, kialakuljon a csík.  
Nem ám össze-vissza jön a hiba. Mindig azonos helyen.  
Aki ezt beveszi ................. "

No mindegy te tudod, én nem akarok senkit bántani, szerintem nem is ez a cél. Szerencsére megoldódott. ez az egy a lényeg.   Köszönöm :)

000000000

Hagyjad már, örülj, hogy nem kért pénzt érte.
Pár hónapja még "okatást" szervezett és pénzt szedett érte.
Lopott programokkal, angol nyelvtudás nélkül és ilyen "szakmai ismeretek birtokában szedett be előre pénzt számla nélkül, a "hallgatókra" meg rázárta az ajtót, meg ne lépjenek.
Ezután a jogos közfelháborodás miatt kibaszták a fórumról, majd visszaszivárgott.
Most majd jól felháborodik, mocskolódni kezd majd, de az internet nem felejt. Semmi olyat nem írtam, ami ne lenne közismert és bizonyított a fórum előtt.

w0hgtwf3w

Ne foglalkozz vele, sajnos már túl sokan megtapasztaltuk a közzözöség építő segítségeit.
A végkifejlet mindig ez.
Ja és még nem is akart veled üzletelni.
Az még csodás lesz :))))