Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Igazad van. Tényleg nem érdemes segítenem senkinek. Mert te mindig kiforgatod belőle a sz@rt.
A moderátorok meg hagyják. Igaz palika?

[#falbav]

ywathzay

Egyrészt nem személyeskedett, mert nem nevezett meg senkit. Tudod, akinek nem inge nem veszi magára.  
Másrészt te írtad lentebb, hogy ez nem lehet a Mach hibája. Közben meg mégis az volt. Aztán meg mondod hogy: "Én ehhez értek. Veled ellentétben.".  Ehhez te értesz? Mi lenne ha nem értenél?[#nyes]

b4nm7gjvr

w0hgtwf3w

Ezt ismét majdnem eltaláltad :))))

PSoft

Tegyetek már pontot(a végére).:)

© Djsancii egyértelműen leírta, a #30250-ben, hogy a licenc csere lett a megoldás.

Akármilyen fájó, de az induló versenyzők közül...senki nem nyert hangszórót!:)))

jani300

Üdv !
Árultam régebben hasonló pici toronyrevolvert , eszterga szerűség néven .
Annak rögzíthető az alsó része , és képedhez hasonló felső részt lehet mozgatni szánon kézikerékkel .
Megígértem nem hozom itt többé szóba :)
Én nem fektetnék ebbe komoly munkát , de azért ez eleve egy szerszámcserélő , gyárilag .

000000000

Kamu duma volt. Ahogy erre © LittleSV is rájött. #30246 ben .
A Mach3 nem tud ilyen hibát okozni.  
Az összevissza forgatott dumából ki is derült, hogy játék volt az egész.  
Az, hogy a tudásod hiányos. Nem jelenti azt, hogy a másé is az.
Inkább tanulnál a lentebbiekből. Kötözködés helyett.
Persze, tudom, tanulsz belőle. De beismerni sose fogod.  

000000000

Persze, igazad van. Abba kell hagyni (a kötözködést). Mert lassan nem lesz aki a kezdőknek átadja a tudását. Nekik hiányozni fog. Nem úgy mint a kötözködőknek.

b4nm7gjvr

Ahogy PSoft lentebb írta: UGORGYUNK!

000000000

Lentebb írtam neked valamit.

b4nm7gjvr

Attól még lapozhatnál!

vcm726m7

Köszönöm a feltételezést, hogy kamu volt, de nem volt az, tényleg a Mach 3 cseréje oldotta meg a problémát :/.

PSoft

Csak hogy egyértelmű legyen...pontosíthatnál.

A Mach valamelyik verziója, vagy a licenc file, vagy esetleg mindkettő "hibás" volt?
A #30250-es írásod azt sejteti, hogy a licenc file cseréje oldotta meg a problémádat.

vcm726m7

Maga a program volt rossz, teljes csere oldotta meg a problémát. 3.043.053 verziószámú volt rossz, és a 3.042.020 verzió oldotta meg. Azt nem mondom, hogy a verzió rossz, lehet hogy csak az én általam leszedett programban volt a hiba. Ezt a programot használtam az előző kisgépemen, ahol szintén voltak csíkok, de ott nem foglalkoztam annyira vele, Az új gép sokkal profibb lett, és a csíkok maradtak. Így kezdtem gyanakodni, hogy valami nem oké, a géppel vagy a vezérlő kártyával. Mindent kicseréltem, ahogy itt javasolták, de a hiba maradt, ekkor cseréltem programot is.  Igazából a lényeg, hogy megoldódott, Segítséget kértem megkaptam. :) :)

b4nm7gjvr