Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

szf

Valaki!
Van egy bordás szíjam 492*2016*7 HF ezekből az adatokból melyik a szíj profilja ?Illetve hol tudok ilyen szíjat venni 10mm széleset és kb 3m hosszút?

svejk

"A kurva életbe, meggyalázták a csendőrséget!" :)
Akarom mondani micsoda kincsek vannak nálad!!

De valami nem kerek, a forgatónyomatéknak nem N a mértékegysége.

svejk

Hopsz, elrontottam az idézetet. :((

mg0x9gbj

Oké, köszönöm a segítséget.

zozo

Igazán nagyon köszönöm, hogy fáradtál vele, körbe is fotóztad a kedvemért, de mint Svejk mester említé' ez egy erőmérő szerkezet, ami tud nyomásra és húzásra is mérni.  
Azért csak vigyázz rá, ki tudja mire lesz jó még :)

PSoft

Ahahh!

Mostmár...nekem is gyanús.:(
http://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&ved=0ahUKEwiC4dGzrfPMAhUMNxQKHfwWCvoQFggqMAI&url=http%3A%2F%2Fwww.mangchi.co.kr%2Ffolder%2Ffile%2FFGP%2520Series%2520%2520NIDEC-SHIMPO%2520CORPORATION.pdf&usg=AFQjCNHmAqAoir9lsI60AzukH8pBjAS7AQ&bvm=bv.122676328,d.bGs" TARGET=_fnew>De akkor, mi a franckarika is ez a "kincs" ami nálam van?

Úgy kaptam, hogy..."valami nyomatékmérő".
Akkor kérem, engem...átbacctak!:((
Itt meg, állványra szerelve látom, és horog van a végén, mint egy halmérlegen!
Lehet, hogy csak egy vacak...halmérleg?:))

http://d10b75yp86lc36.cloudfront.net/Monotaro3/pi/full/mono34951576-100518-04.jpg" border=0>

zozo

Egyet olvass vissza :)

Okos kütyü, másodpercenként 100-szor olvassa ki a mért értéket, memorizál, limiteket tárol stb. amit letölthetsz róla a PC-re.  

Hal méréshez több mint praktikus :)

svejk

és tudsz vele tolóhalat is mérni :))

Ha nagyon útban van én azért be tudnám fogadni, még némi pénzmagot is hintenék érte.

zozo

Akkor pontosítom kicsit a tudását. A szoftverével
excelbe tölthetőek az adatok, 100 vagy 1000 adat másodpercenként. 3 féle memória módja van, folyamatos, egyes és standard. Folyamatos módban 1000 adatot tárol.
Pozitív és negatív csúcsértékek tárolás.

svejk

jani300

Egy kérdés ..._AlMg4,5Mn ez mennyire jól forgácsolható anyag ?
Lenne belőle esetleg néhány darab ...

ANTAL GÁBOR

Én rendszeresen használok elektronikus húzóerő mérőt nyomatékmérésre. Pl  egy laborberendezésem Perth ben ( W Ausztrália ) működik az Alkoánál . Az elv  biztosan 100 éve ismert ( Ha valakinek kedve van nézzen utána a Pattantyús könyvekben . )A kulcsszó : mérlegdinamó . A nyomatékot adó gép külső házat  PRECÍZEN  csapágyazással hagyjuk a térben elfordulni DE az elfordulást egy fix ponthoz kötött bowdennel mégis meggátoljuk . A bowdenben ébredő erőt egy erőmérővel megmérjük. Annó  ( Pattantyús korszakában ) az erőt egy fűszeres mérleggel mérték innen az elnevezés .   A nyomaték természetesen M = F*R   ( ahol R a kikötés sugara ) megfelelő kivitelezés eseten sokkal pontosabb a mérés mint a nyomatékmérő cellákkal kivitelezett mérés  ( És azok régebbi verziójú változatainál a nyúlásmérő bélyegek kefével csatlakoztak az erősítőhöz ( Pl Kalibergyár cellái )  

niu7vyvp0

Sziasztok,

Beigazolódott a gyanú, hogy a laptop miatt nem jó a vezérlés. Szereztem egy régi asztali gépet, viszont a program résznél megakadtam. Mikor telepítés közben kérdezi hogy milyen profil legyen ott először kiválasztottam ami kell jó is volt egész addig míg arra nem került a sor hogy menjenek a motorok. A machba szépen elindultak viszont a valóságban semmi. Aztán össze néztem a laptoppal és ott nem a csinált profilból ment hanem a sima mach3mill-ből. Itt viszont most az a gondom hogy a reset gombot nem tudom le "okézni". Ez mitől lehet? Beállítási hiba v rosszul raktam fel a mach3at?

000000000

Config - Port & pins – input signals –Eszop = pipa -  Active low = pipa vagy nem pipa.

f2266unib

Üdv az Uraknak.

Tényleg béna vagyok.  
Leírná valaki pontról pontra hogy ha 2D ben szeretnék marni, BMP ből akkor hogyan tudom ezt  megbízhatóan és egyszerűen megtenni? A lazycamba behívott Bmp fájlomat nem akarja elfogadni. De próbáltam jpg-vel is.  
Köszönöm