Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

gg58bmmp2

hogyan lehet itt a fórumon belül rákeresni valamire?

PSoft

Eléggé nehézkes, de valahogy így:

"A kereséshez ezt üssétek be a gooogle keresőbe:

site:sgforum.hu hobbycncforum és a...keresett szó "

-------------------------------------------

"Sajnos nincs kereső funkció az sgforum.hu-n, de Google-t meg lehet kérni, hogy csak ezen a fórumon keressen, így azért több kevesebb sikerrel meg lehet találni azt, amit az ember szeretne.

Vegyünk egy konkrét példát. Láttál valamelyik topicban valahány nappal ezelőtt egy eladó marógépet, aminek a típusát tudod, de visszakeresni sok idő lenne.
Ezt írd be a Google keresőmezőbe:

site:sgforum.hu MBF-550 -site: http://sgforum.hu/forum.php3?azonosito=hobbycnc

Ezzel elvileg az összes olyan oldal kijön, ahol erről a marógépről szó van.

Az MBF-550 helyére írd be azt, amire rá akarsz keresni, akár egy, akár több szót, és mazsolázhatsz a találatok közül.

Még egy ötlet, például ha csak kifejezetten egy topikban szeretnél keresni (maradjunk a fenti marógépnél), akkor beírhatod a kereső mezőbe a topik nevét is:

site:sgforum.hu adok-veszek-cserélek MBF-550 -site: http://sgforum.hu/forum.php3?azonosito=hobbycnc

Sok sikert és kellemes böngészést kívánok/kívánunk! "  

gg58bmmp2

Köszönöm!
Pontosan erre gondoltam!

se6a9e636

Hello mindenkli!Lenne egy idióta kérdésem.Mégpedig az,hogy van egy új pc-ém és raktam bele nyomtatóportot ami szalagkábeles.A pc-ben a helyén van minden.Már nyomtattam is róla.De a mach3-al nem mennek a motorok.Tehát milyen hiba lehet most?Köszi előre is!
[#falbav][#falbav]

xfg6v697j

Az eszközkezelőben meg kell nézni a port címét,és beírni a machban.

se6a9e636

Megtörtént de nincs változás

se6a9e636

Esetleg a biosban nem kell valahogy belőni?

Kisamotors

Köszönöm Kozo, ez volt a megoldás.

szf

Keresek olyan elektronikát, ami az ipari porszívókban indítja az elszívómotort, szerszám (maró) indítás hatására. Vagy mi a neve az elektronikának?

Antal Sándor

se6a9e636

Sziasztok!Ismét Bénázm,elő vettem egy régi kék kínai 3 tengelyes vezérlőt és Sonceboz motorokat kötöttem rá.Az a baj,hogy próbáltam beállítani,de az X,Y nem működik csak a Z tengely.Step 5 Dir 4 beállítással.A másik két motort nem sikerül életre kelteni.Annyira nem értek hozzá miként vannak a kapcsolói.Ami a lényeg,hogy nyomtatóportról megy.Tudtok e ebben segíteni itt vagy privátban megköszönném.

ajpwg6jrn

Sziasztok.
Itt a fórumon vettem egy motor sebesség szabályozót.  Oriental Motor DSP502M
Viszont sehol nem találok róla infót. Bekötés, adatok...stb. Van valakinek ehhez anyaga, vagy valami hely ahol megtalálom? A segítséget előre is köszi. (Az oriental motor webolddalán nem találtam meg sajnos.)

nonopapa

nonopapa

Bocs  
Bankimajkinak ment.

ajpwg6jrn