Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Csuhás

Hamisítvány téma: a banggoodos mitutoyó koppintás tolómérőt érdemes megvenni, nagyon precíz pontos, talán csak az áramfelvétele az ami a kínaira emlékeztet. A kollégám nagyon elégedetten használja.

w0hgtwf3w

Ilyen estekben jobban aggaszt a 0 értékelt adás-vétel.
A képek szerint nem biztos, hogy nem használt, a szikravédő biztos új rajta de a gépház már nem néz ki olyan kifogástalanul.
Sajnos építkezésen nagyon sűrűn tűnnek el az 1-2 napos új szerszámgépek :(

Ha van rá lehetőség meg kell nézni személyesen.

6rk75uezn

Sziasztok.
Valakinak van ilyen kis szivattyúval kapcsolatban tapasztalata hogy hány fokos vizet bir ki?
Köszönöm.

jani300

Nemrég kaptam a méhesektől  egy eredeti HYNDAI kisflexet . Tök jó , csak a fém fejét nem kell megfogni :) Ráz rendesen ...
De azért használom :)

svager

Sajnos nem látom a képen az adatlapot,de gyanitom,hogy új gép csak ukrán vagy orosz ezért nincs garancia rá.

Lehet eredeti,csak orosz piacra gyártott darab.

w0hgtwf3w

És az fele olyan olcsó ?

nonopapa

Szia.
A leírás szerint műanyagházas,40-50 fokosnál melegebb vizet nem mernék keringettetni vele...

svager

Valaki vagy valakik megtalálták a modját, hogy új orosz gépeket behozzák,és itt árulják,gondolom a cigi csempészet már nagyon rizikós.

A garancia miatt meg nem kell aggodni,csak a garancia lejárta útán szoktak besz*rni.

guliver83

Ha kint Ukrajnában üzletben veszed meg akkor ott is van garancia a gépekre, de még ilyen Makita flexet nem nagyon láttam. Főleg nem olyat ami tökéletesen hasonlítana rá.

svager

Írd be a keresöbe: Makita.ua [#wave]

Azt meg senki nem mondta,hogy a boltba lett véve,magyarban is adnakadtak el gépet nettóban számla nélkül,meg néha leesik a teherautóról akár egy raklap is...

Bicska

Azért nem fogok elájulni, 33 az új ára, annak a nettója 26.
http://www.gepdepo.hu/kereses?search_keywords=Makita%20GA7020%20" TARGET=_fnew>makita

RJancsi

Apámnak volt egy orosz fúrógépe. A villásdugójának egyik oldalát sárgára festette. Annak kellett fölül lenni amikor a "szokásos" konnektorba dugta. Úgy bent maradt a delej. Ha a sárga volt alul, akkor a fázis megjelent a fém házon. Az egész fúró fémből volt (alu házas) csak a nyomógombja volt bakelit. :)

ywathzay

Az én nagyapám meg az ilyen "rázós" fúrógépnek egyszerűen kivezette a földet a fém részre, és a mai napig használatban van, nem jelent veszélyt senkire.

RJancsi

Ha jól emlékszem ennek csak kéteres földeletlen hálózati vezetéke és dugója volt. A földeléshez több kellett volna, mint egy kis sárga festék...[#guluszem1]