Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

niu7vyvp0

Hát ez nagyon szuper, profi cucc az biztos, jó ihlet forrás. :)

niu7vyvp0

Ilyen marófejet mint ami a videóban is szerepel honnan lehetne beszerezni jó áron, különböző méretekben?
Meg úgy általában fa marásra milyen maró fejet célszerű beszerezni?

https://www.youtube.com/watch?v=AKW6ouq9KJI" TARGET=_fnew>video

niu7vyvp0

Sajna az obi akció kacsa volt, elrontották a képet, amit itt is linkeltetek kis gép volt az akciós nem a nagy :(
viszont találtam egy jó kis kézi gépet, viszont ennek a lapja d165 és ilyen átmérőben a nagyáruházakban nem igen találtam csere lapot, kérdésem hogy lehet bele rakni kisebb nagyobb átmérőjű korongot is v ez általában fix méret?

http://www.einhelloutlet.hu/rtcs165" TARGET=_fnew>körfűrész

PSoft

Hogy is van ez?

"Fogyasztói ár: 17,990 - Ft. Nettó ár: 14,165 - Ft."

lentebb meg azt írja, vehetsz hozzá gyári garanciát is:

"Gyári garanciával: 20.790,-"

000000000

Próbálják átkúrni a vevőket:
A kiterjesztett garancia igénye nem érvényesíthető az alább felsorolt problémák esetén: A kopó alkatrészek rendeltetésszerű használatából eredő kopás esetén (vágólap, kés, ékszíj, lánc, csapágy, meghajtások, fogas-csillagkerekek, bowden, szénkefe, damilfej, berántó szerkezet, vezeték szakadás, stb.)
Összegtől függően él az éves, 2 éves garancia, azt írnak a honlapra, amit akarnak.
Az más kérdés, hogy csak peres úton, mert nincs szándéka sem az eladónak a törvény betartására.
Még akciós, leárazott termékre is kötelező a teljes garancia.

000000000

Basszus! Hogy te mit észre veszel:))

Erre, minimum 1 év garit kötelező vállalni  Gyártótól függetlenül.

000000000

Melyek a kötelező jótállás alá tartozó termékek?
10 000 Ft bruttó vételár felett:
3.§ - motoros kerti gépek, motoros kézi szerszámok, motoros szivattyúk
Jótállás: Az új tartós fogyasztási cikkekre a jogszabály egy éves jótállási határidőt ír elő, amely az átadás, vagy ha az üzembe helyezést a forgalmazó vagy annak megbízottja végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik.

niu7vyvp0

Garancia most nem annyira lényeg. :)
A korong cserélhetősége a fontos számomra, hogy más átmérőjűt is bele tudok tenni v. sem :)
Tapasztalat valakinek esetleg?

000000000

Kisebbet tudsz bele tenni.
Ha esetleg más a vágókorong belső furatátmérője, akkor lehet kapni adaptereket, amivel fel tudod rakni.
De akár esztergán is le lehet szúratni, nem nagy ügy.
Pár százas, én egy parasztboltban vettem az én körfűrészemhez.
A gondom az volt, hogy nem paszolt az Aldiban kapható jó árú keményfémlapkás tárcsa.
Értelemszerűen nagyobb korongot nem tudsz feltenni a burkolat, meg a motor teljesítmény miatt sem

000000000

Az esztergán történő leszúratást az adapterre gondoltam, nem a vágókorongra.
Mindenképpen érdemes meglépni, mert ha belefutsz egy jó minőségű korongba, villámgyorsan a gép árát spórolod össze.

ANTAL GÁBOR

Tudom hogy bennem van a hiba mert már a Yahoo t is ott kellet volna hagynom .. Próbálok belépni a levelezőmbe de nem csatlakozik . Internet van ( hisz ide is tudok írni  . a gmail megy , a céges levelező megy ) A böngészőm : firefox . Próbálom explorerrel crom mal de nem megy. Egy jogtisza vírusírtót használom ( Eset ) A Mc affé ( vagy mi a fenét)  az előbb unistalloltam ( merthogy az is  kéretlenül települt föl korábban ) Mi lehet a gond ? A belgiumi események miatt valamit szűrnek ??  

niu7vyvp0

köszi  
így könnyebb a döntést meghozni :)

000000000

http://profigep.hu/szukitogyuru" TARGET=_fnew>Ilyen szűkítő gyűrűkről beszéltem

designr

Jól sikerült hamisítvány?
Annyira hasonlít hogy nem is tudom igy kép alapján eldönteni igazi-e.Nemrég itt is hirdetett valaki hasonlót.Ha van tapasztalat,vagy befürdött valaki vele szóljon már..

http://epitkezes-kert.vatera.hu/barkacs_szerszam_ipari_gep/ipari_gep_barkacsgep/csiszologep_gyalugep/makita_ga7020_sarokcsiszolo_2219369045.html" TARGET=_fnew>Makita flex