Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

Nekem egy konvertáló működő program kéne amivel a CD lemezeimet MP3-ba tudnám átalakítani . Az ia jó lenne ha tudná a Yutub videókat is.

Jozs

iy567t72g

Így jártam a napokban én is.
Vettem újat és gondoltam a régit szétbontom fémre és műanyagra. A spricni gombot kivéve találtam egy csavart, így le jött az egész felsőrész mert a többi része pattintós volt. Megjavítottam és tartalék állományba vonult.

3vv2btrhv

6rk75uezn

Sziasztok.
Egy fórumtárs jóvoltából kaptam egy kis hajtóműves vill motort,az lenne a kérdésem hogy hogy a 4 vezeték közül melyikre csatlakozik a kondi?természetesen egy 1 fázisú aszinkron motorról van szó aminek 4 vezetékéből 2 a fázis és a nulla a másik kettő fekete az?ki kellene mérnem?

2f428kduf

Ha nem teljesen szimmetrikus a motor, a segédfázisnak nagyobb az ellenállása, így azonosítható. Amennyiben a két tekercs egyforma, az irányváltásra alkalmas motoroknál gyakori, bármelyik lehet fő- vagy segédfázis, csak a forgásirány változil. Egy ágat közösíteni kell, marad kettő: az egyik a fő-, a másik: kondival sorba, a segéd.

6rk75uezn

Azt hiszem teljesen világos,jöhet a mérés.

b4nm7gjvr

6rk75uezn

Az nincs rajta feltüntetve,csak annyi hogy 1,06A.

6rk75uezn

Kis segitség kellene igy 2015 utólsó óráiban.Beköttem a mocit de nem jó igy sem.

svejk

A kondi felső vezetékét ne a közös feketékhez hanem a piros fázishoz kösd!

6rk75uezn

Oké,megpróbállom úgy.

b4nm7gjvr

Ahogy svejk írta, és mekkora kondít tettél rá?

6rk75uezn

Úgy sem jó!!! :( 14 mikrósat.

b4nm7gjvr

10uF elégnek kell, hogy legyen, de inkább 8uF-ot javaslok! Kicsit most sokallom a 14uF kondit, főleg ha nem magas fordulatú a moci...