Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

svejk

Bármilyen lehet ami step/dir rendszerű és illeszkedik a motorodhoz, tápegységedhez.

niu7vyvp0

Ez nagyon jó hír köszönöm

smalla

Sziasztok, ha valaki tudja, hogy honnan lehetne leírást szerezni egy KMM (Fanuc) MC 032-es 5 tengelyes CNC marógéphez, az kérem segítsen. Szeretnék életet lehelni belé, mert sajnos a színesfémet tartalmazó anyagok szublimáltak a gépből (ki érti ezt?), de nem tutom hol fogjak neki. Köszönöm.

Devecz Miklós

Nem CNC, de megszorultam vele.
Adva van egy Dyras gőzölős vasaló, amiben ki kellene cserélni a hálózati vezetéket. Csak az a bibi, hogy sehol nem látok egy szem csavart sem, amit ki lehetne a szétszereléhez.

Nincs valakinek egy jó tipje? [#conf][#nemtudom]

Devecz Miklós

"ki lehetne csavarni a szétszereléhez."  

b4nm7gjvr

Segítek, de egy képet...

Révész Richárd

b4nm7gjvr

Nem akarok elméletek gyártani de barmold szét a matricát hátul, lehet a matrica alatt lesza  csavar...1db szokott lenni ahova letámasztja az asszony a vasalót...

mex

http://www.imgserv.com/images/2015/12/28/ibsUB2C.jpg" border=0>

Ilyen helyeken is keresed?

b4nm7gjvr

Csak kábelt akar cserélni nem víztartályt és talpat....:)

hostya

Ezek a mai "korszerű" termékek -ha csak lehet- nélkülözik  a csavart, helyette inkább  a "bepattintós"  módszert alkalmazzák... :(
Egy kis csavarhúzóval szabaddá lehet tenni a hálózati vezeték csatlakozását,(kipattintások) csak tudni kell(ene) hogy melyik típusról van szó..
Egy kép sokat segítene..

000000000

https://www.youtube.com/watch?v=5KvCuZtUA7w" TARGET=_fnew>Dyras vasaló szétszerelés

Alulról-hátulról két csavarhúzóval pattintotta fel a hátlapját a kolléga.

mex

Látod Fränczy most is jobb lett volna csendben maradnod.javascript:put('ejnye1')
ET fórumtárs videója meggyőző...

6nxdinzyn

Mester Urak !  
Már megint én és megint menetmetszős kérdés.
Ha a menetmetsző/menetfúró/ Rockwell keménysége 58-61 C és wolfram ötvözetből van , az mennyire számít jónak /mondjuk egy tizes skálán/
Válaszokat köszönöm