Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

keri

Megoldás: Tegyél rá win7-et, vagy ne tedd hálózatra.

remrendes

En csak azert tennek ra 7-et, mert altalaban gyorsabb, ha jo a hardver.
De a 3. legelterjettebb oprendszer meg mindig, szoval meg nem nyugdijaznam. Egyedul a 7 es a 8.1 elozi meg (sem a 8 sem a 10 nem)
Elvileg egy kis regedit maceralassal meg updatek is elerhetok.
Egy jobb tuzfal+virusirtoval (pl Bitdefender IS) es egy malware irtoval (pl MBAM) meg egy darabig szerintem nyugodtan hasznalhato.

szf

Sziasztok
tudja valaki hol tudok itthol 3d nyomtató extruderhez fütőbetétet és hőérzékelőt vàsàrolni?

Szirtimorc

Én is ezt javasoltam neki, de merev az elzárkózás. Nem is értem igazán, szoktam rendszergazdáskodni, láttam az elmúlt 25 év alatt pár vírust, de hogy valakinek rendszeresen még a visszaállítást is tönkretegye, olyat ritkán. Nagyon pechesnek kell lenni hozzá.
Nekem még állandó vírusvédelmem sincs (időnként futtatok csak egy-egy keresést), de még egyszer sem jártam így.

smalla

Ha szépen megkérsz, tudok neked adni :)

keri

Azért powerusereknél találkoztam már érdekes dolgokkal. :)
Danibáéhoz hasonló vírussal volt már dolgom. Újra telepités után gyorsabban fertőződött meg a gép minthogy az update lefuthatott volna. De akkor volt patch még.

szf

h5y838vfd

Sziasztok ! Valaki tudna segíteni ? Egyvonalas betűkészletre lenne szükségem, valahol volt de nem találom :( , egy letöltési link sokat segítene . Üdv

guliver83

Kérnék egy kis segítséget elektronikában, mivel nem vagyok benne egy zseni, mindenhez nem lehet érteni.
Van egy futópad ami jelenleg E02 hibád ír ki.
A panelről csináltam egy kapcsolási rajzot.
A vezérlő IC ami programozva van, azt nem rajzoltam rá, mert ilyet úgysem tudok szerezni.
Hogy tudnám ezt úgy megvezérelni, hogy szabályozni tudjam a fordulatát.

http://gulivercnc.ucoz.com/_si/0/26667931.jpg" border=0>

000000000

Ti a kétoldalasan fóliázott panel mindkét oldalát egyszerre maratjátok?
Köszi.

000000000

Írj konkrét típust hátha ki lehet deríteni azt az E02 hibakódot mi is.  

guliver83

guliver83

000000000

nekem nem probléma, 3,4 méter monitor van a szobában...  :)