Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

b4nm7gjvr

Ittam egyet + elemet cseréltem és megszűnt a problem. Köszönöm a javaslatokat mindenkinek  

[#worship][#worship]

szf

Végre van alkalom az ivàsra.Én meg egész nap kerestem

PSoft

Akkooo...

Mégis csak nekem lett igazam!?
[#nevetes1]

b4nm7gjvr

b4nm7gjvr

Én könnyen megtaláltam.... tedd látható helyre vagy a spájzba...:)

u6p5jr23k

Én inkább másikat választanék. Ha elolvasod a lap alján a visszajelzéseket, olvashatod, hogy állítólag nem is TB6600 van benne.
Nekem http://www.ebay.com/itm/TB6600-5A-Single-Axis-CNC-Stepper-Driver-For-CNC-Milling-Machine-e-/281422569995?hash=item418617a20b:g:tPsAAOSw7NNT~Afd" TARGET=_fnew>ILYEN van. Nem egy MSD, de ezt az ára is tükrözi.  
További játékra most rendeltem http://www.ebay.com/itm/331180316345?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT" TARGET=_fnew>DRV8825alapút is.  

Ezeket a cuccokat a helyén kell kezelni és nem ér nagy csalódás. Ahogy az egyik magyar író is megfogalmazta: Sz@rból nem fonsz ostort, de ha fonsz is, nem pattintasz vele!

jani300

Köszönöm !
A fiam feladata lett volna elolvasni a hozzászólásokat . Túl szépnek tűnt azért kérdeztem .
A Te tb 6600 as vezérlőd jól működik ? Azt sem szokták dicsérni .

s7manbs8

Nálam a kocsora féle TB6600 eddig bevált, 3 db, mind jó volt, meg megy is, 2A körüli léptetőkkel legalábbis.

u6p5jr23k

Éppen ma próbáltam ki 45V-on. A 24V-hoz képest óriási különbség van.  
Az meg, hogy ezt sem szokták dicsérni csak azt jelenti véleményem szerint, hogy egy profi cucchoz kellene hasonlítani. Hamis IC, klón vezérlő, mit is várhatna az ember.
Az enyéim hozzák az elvárható szintet. Szabályozza az áramot, állítja a mikrolépéseket, mi kell még?

sanyi84

Ahol lassan 4 éve dolgozom volt először egy használt mitu.. Majd kaptam egy új atorn-t most meg visszaváltok mitura lassan. Ezek mind ip64 esek, 1-1.5 év és kuka használjuk szóval kopik. A maróktól(az nem tesz jót a tolómérőnek) a gyártmányig mindent mérünk. Ha már nagyon rossz inkább csere mert sokszor olcsóbb mint egy egy elrontott darab.  

Otthonra az unimaxos ip64 es tolómérő ideális, effektíve olcsó és jó is. Az olcsóbb tolómérők behalnak a párától is, elemet meg zabálja.

djfgekywd

Mi a tapasztalat a 45V-al?
Tartósan bírja a kiképzést?
Motorok hogy viselik?

u6p5jr23k

Má csak egy rövid próba volt. Holnap egész nap melóhely. Talán hétfőn tudok egy normálisabb kisérletbe fogni.  
Mindenképpen le fogom írni a tapasztalatokat.

bznc93pf5

sziasztok,
Isel szerszámcserélős főorsót szedett szét már közületek valaki, esetleg javított is? vagy tudtok olyan embert? az ATT-s gépeket szerelték ilyen motorokkal.
javítással kapcsolatban kellene segítség

szf

Szia!
Mi a gond?Javítottam ezeket.