Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Kelepeisz Lajos

000000000

Van e arra lehetőség, hogy a rendszer-visszaállítási pont adatait valahogy kimentsem a számítógépről. Majd, baj esetén ismét bemásolva, tudjam használni.

Félreértések, és a törlés elkerülése érdekében írom. A rendszer-visszaállítást, nem politikailag értem. [#wave]  

Szirtimorc

Kipróbáltam (a Portable verziónál), az Options menü alatt van a Properties/settings, azon belül a Plugins, és ott meg kell adni az Adobe8 BF könyvtárát. Nekem az Effects menü alatt jelent meg plusz menüsorként,m és működik.
A Zip formátumú plungint töltöttem le, és csak bemásoltam a readme szerint.

Kelepeisz Lajos

Esetleg megtudnád azt is mondani hogy az enkóder tetején van egy fordítási lehetőség amit egy pénzérmével lehet elvégezni, ez mire jó?http://kepfeltoltes.hu/151109/__12_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

PSoft

Szirtimorc

Ennek így sok értelme nincs, vagy félreértelek. Ha van egy rendszervisszaállítási pontod, baj esetén simán tudod azt használni. Ha meg annyira összedőlt a rendszer, hiába van kimentve. Véletlenül azt nem olyan könnyű törölni.

Zozi

Elforgatva elérhetővé válik az a pici csavar ami a tengelyre rögzíti a tárcsát.

u6p5jr23k

Mit is mondhatnék...
Vérnyúl volt olyan kedves, hogy 2 órát feláldozott az életéből és távoliból próbálta megoldani a problémát.
Ha nincs a 27649 és Szirtimorc, már belevertem volna valamibe. Az a rohadt elérési útvonal nem volt beállítva. Ami csak azért érdekes, mert Vérnyúlnál nincs beállítva és működik.

Még egyszer szeretném megköszönni a közreműködőknek a segítséget.

frkdv6dyr

Pedig ma jártál egy informatikusnál is [#integet2]

000000000

Lehet csak engem, látogatnak néha olyan vírusok, amik szépen lenullázzák a visszaállítási pontokat. Az, az törlődnek.  
Így nincs mit visszaállítani. A leggondosabb pontok létrehozása mellett sem.  

Legutóbb például, dolgoztam a gépen, és azt vettem észre, a vírus pillanatok alatt felzabálta az összes, nem kevés helyet a C –n. Semmit sem tehettem.  
Ránéztem a visszaállítási pontokra is. Mind megszűnt létezni.  
Gondolom, az arra lefoglalt területet is felzabálta a rohadék.  

Ezek után hiába takarítom le a vírust. Nem tudom visszaállítani a veszteségeket.  
Na, ilyenkor lenne jó, ha egy másik lemezről vissza tudnám rakni. És aktiválni.  

Szirtimorc

Örülök, hogy megoldódott :)

Szirtimorc

Így érthetőbb a probléma. A Vezérlőpultban állítsd át, hogy ne a rendszermeghajtóra tegye. Lehet, hogy egy állandó párgigás pendrive is jó. Nem próbáltam, csak ötletelek. Azt meg akár másolhatod is.

000000000

000000000

Nem találom ere a lehetőséget. Segítenél, hol keressem?

Szirtimorc

Vezérlőpult -> Rendszer -> Rendszervédelem -> Beállítás. Csak legyen még egy drive csatlakoztatva