Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Ott keresgéltem eddig is. De nincs mentéshely választási lehetőség.  
De, rendszervédelem fül sincs.  
Esetleg, megnéznéd konkrétan, a te gépeden?

http://cnctar.hobbycnc.hu/Daniba/Kepek_/Vezerlopult%20.jpg" border=0>

http://cnctar.hobbycnc.hu/Daniba/Kepek_/Vezerlopult%202%20.jpg" border=0>

000000000

Jó hogy nem is lesz mert az egy szétturkált valaki által összekókányolt OPrendszer. (nem eredeti)
Így akármi kiskapu kémszoftver lehet benne.

000000000

000000000

Kép, gyártó, nem Microsoft hanem valami más és még egyéb dolgok is erre utalnak.      

000000000

A gépel együtt vettem eredeti szoftvert, anno. Megvan a gyári lemezem számlával.
Azt telepítette az eladó, a gépemre. (elméletileg)  

Béni

000000000

Maga a cd semmit nem ér ha a COA nincs meg hozzá, akár 2 vagon számlád is lehet róla.
És az az xp 100% nem eredeti !

keri

Matricának persze illik lennie hozzá, de bármelyik OEM telepítő bele tudja rakni a saját Logoját elég egyszerűen.

keri

Mondjuk ki használ XP-t hálózaton manapság?
Nem biztonságos. Ha CNC miatt kell is, (nekem is van) akkor az tuti nincs fent a hálózaton, és van róla egy rendszer image, amiről 10perc alatt vissza tudom állítani, és persze nincs rajta fontos adat.

000000000

Ahogy egyéb nem kívánatos szoftvereket kiskapukat is.
A COA meg elengedhetetlen főleg egy vállalkozónál.
Véletlen, érted véletlen kimegy egy BSA ellenőrzés aztán visznek mindet.
A gépem már úgy néz ki mint egy utazókoffer a sok Microsoftos program COA-tól    
Sokan azt se tudják miről beszélek.  

Szirtimorc

Azt nem mondtad, hogy XP...
Támogatatlan oprendszert nem javasolt neten használni. Tudom, nem ez volt a kérdés, de tényleg. Vagy ESET vírusírtó + Malawarebytes Antimalware talán megvédi.

Béni

A BSA javasolhat, kérhet, meg a kapuban várakozhat. ( ... és elkulloghat, meg feljelentgethet.)
(Nem hatóság, nincs jogköre.)

000000000

Hagyjuk, ezt a ki mit javasol, vagy nem javasol. Ez nagyon nem válasz a kérdésemre.

Inkább próbáljunk maradni a konkrét kérdésnél. Illetve ara a válasznál.  

Az se segítség, ha valaki elmondja neki, van megoldása. De azt nem közli, hogy lehet azt a megoldást használni.  
Megint eljutottunk a nagykabát gombjától, az öreganyám térdkalácsáig.  
Csak közben a lényeg maradt ki.  

remrendes

Jogos. De miert a win visszaallitast hasznalod? Van erre egy kupac jobb szoftver. Paragon, EaseUS, Acronics... Szerintem meg a Hiren's CD-n is van ra opcio.

djfgekywd

Tudtál e foglalkozni a kérdéssel?