Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Kelepeisz Lajos

Gyanítom nekem írtál, mivel Bozso777 a Firefoxrol beszélt, ezért erről van szó.

szf

Két alkalommal is javítottam hasonló hengereket.Egyikben forró levegőt fújtak be ugy fūtötték.A màsiknàl meg csúszógyürüs csatlakozàssal fütőbetétek voltak y dobban.Mindkettő tized pontossan tartotta a hőfokot.

Kelepeisz Lajos

Sikerült a Crome-n beállítani, most már szépen olvasható. Köszöntem a segítőknek.

svager

Igen lemaradt a"válasz"
A Firefoxot nem tudom, a Chromnál további eszközök - karakterkodolás - Nyugat-europai

remrendes

Kemencet nem, de hasonlot mar lattam. :)
A hegeren atment egy csotengely A kozepebe egy futobetet lett rakva, a tengely pedig hosszabbra hagyva a csapagyazas utan es a toroid is a tengelyre kerult.

ANTAL GÁBOR

Mindenkinek köszönöm a válaszokat . Lassan alakul a dolog .  Palástfűtést nem akarok mert komplikáltnak ítélem a csúszógyűrűt ( 3f)  A forró levegő kizárva  ( technológiai okok ) A belső csőtengelyes verzió sem szimpatikus .  Lovass Gyula verziója lebeg a szemem elött  ( neki írok egy magán levelet mert szeretném felhívni telefonon )   Azóta  vannak címeim  Rath ( Bp )  Dualinveszt (Mosonmóvár )   Lénárt ( Bp ) Elekthermax ( Pápa)

Révész Richárd

Nem ismerem a szerkezetet, de a palástfűtést a vázhoz rögzíteném ha lehetséges és a dob abban forogna, így nem kell csúszógyűrű.

ANTAL GÁBOR

Írtam neked is : Igen valami ilyesmi van kibontakozóban ....

Révész Richárd

000000000

Üdv mindenkinek!Valaki megmondaná hogy ez mire használták!http://kepfeltoltes.hu/view/151017/IMG_5558_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

000000000

Szalai György

Szerszámköszörű része. Arra is lehet használni.

Szalai György

Szalai György

guliver83

Ugyan ilyen van haveromnak szelep köszörű.

El szeretnéd adni?