Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

smalla

A napokban én is ilyet kerestem és bele is futottam, valami marlin klónba, amit megfelelően módosítottak. Nem emlékszem a nevére, de szerintem ha rákeresel arra, hogy marlin laser cutter, akkor a gugli kidobja.

smalla

hje3wyntn

Sziasztok!  
Tudja valaki, hogy Artcam-ba hogy kell használni a Peck Drill funkciót? Hol lehet kiválasztani, beállítani?  

Köszönöm

fkwc7vtfz

Sziasztok!

Tapasztalatotok és véleményetek alapján mennyire jó megoldás Laptophoz (Lenovo 3000 N100) PCMCIA LPT-port-ot hozzácsatlakoztatva vezérelni egy cnc gépet?

Pl.:http://bovitokartya.arukereso.hu/sunix/parallel-vezerlo-pcmcia-2-port-sunix-snxcbp0020-p275025451/

remrendes

Meg az integralt parhuzamos port sem az igazi egy notin.

ANTAL GÁBOR

Egy készülő laboreszköznél egy nagyátmérőjű forgó acél csövet ( D =360  L = 1000mm ) fel kell fűteni 200C fokra. Várom azok jelentkezését akik építettek már villamos fűtésű kemencét . A legnagyobb segítség a spéci  anyagok beszerzési forrásainak  ismertetése lenne

Kelepeisz Lajos

Sziasztok!
Szeretném elolvasni ezt a cikket, de az ékezetes betűk helyett csak katyvasz van, már próbáltam átállítani a kódolást is, de semmi.
Esetleg valakinek valami ötlete, hogy olvasható legyen?
http://cnctar.hobbycnc.hu/Devecz_Miklos/Profi2/Profi2Q/Profi2Q.htm#Bevezeto" TARGET=_fnew>Cikk

Bozso777

Szia
Firefoxnál a Nézet - szövegkódolás - Közép- európai (ISO)(L) és máris megvannak az ékezetes karaktűerek

ANTAL GÁBOR

Azt hallottam hogy az arab nyelveben a magánhangzók nem hordoznak információt.    Az Anikó nyugodtan lehet Enikő is . Mégis elboldogulnak. Mi a problémád ? Csak az ékezetes betűknél van a kérdőjeles rombusz ( ugye finom voltam ? ) Én egész jól olvasom....  
[#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1]

ywathzay

Állítsd át a szövegkódolást a böngészőben Nyugati- ra, helyre áll a rend.

Révész Richárd

Én ezt úgy fűteném mint az extrudereket.
Több zónára osztva.
Van cég aki bármilyen fűtőbetétet legyárt.
Milyen spéci anyagra gondolsz?

Kelepeisz Lajos

Sehol nem találom ezt a nézet fület, bocsi de még soha nem használtam ezt a böngészőt, most telepítettem először.

ra8nsmk6w

A 200 C nem igényel spéci alkatrészeket. Én a forgó henger alsó harmadát füteném vonalsugárzokkal kb 20-25mm távolságból. Egy védőhenger a hozzátartozó szigeteléssel és elektronikus szabályzóval. Persze azt nem ártana tudni, hogy milyen hozzáférésű legyen a 200 fokos henger.

svager

Nem lesz egyszerű,ha nem árulod el melyik böngésző [#sniffles]

Kelepeisz Lajos

Akármit csinálok nem tudom helyreállítani.