Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

egenhpm9y

A vonalkihagyásokat kérlek ne vedd figyelembe, csak néhol nem éri el a filctoll a kartonpapírt...

000000000

Sziasztok!
Valamikor létezett egy weboldal.( Hoby cnc)Nagyon sok  információt lehetett ezen az oldalon találni.Többek között windows xp csökkentett verzióban való feltelepítését Laptop-ra. Telepítéskor valamelyik billentyűt kellett megnyomni ahhoz,hogy a rendszer felkínálja ezt az opciót. De vajon melyiket??? Ki tudná megmondani? Így szeretném az xp-t telepíteni. Így egy csökkentett oprendszer kerül a gépre.sok felesleges dolog elhagyásával.Erre szeretném a Mach3-at telepíteni. Szóval egyszer így csináltam, de nem emlékszek. Előre is köszönöm a segítségeket!!

000000000

Menetes szár linearitás nem kicsi és még csak egyik oldalt fel támaszot menetes szár?
5:40 jo látszik!

000000000

Érdemes lenne trapéz orsoba gondolkodni menetes szárat ki váltani!
pl
http://casyjozsi.atw.hu/elado.html

000000000

Az előttem szólók is rávilágítanak pár hibára.
Sajnos a laptop nem a legjobb választás mert sok esetben az LPT port "gyengébb" mint egy PC-n.
És a mechanika okozta hiba is belejátszhat (szorulás)
Ahogy Cree is mondta az orsó vége igen erőteljesen üt, azaz nem igazán egy tengelyű ott valami.
Tehát most egyenlőre ez a hiba egy sok ismeretlenes egyenlet amit a hibák sorban való kizárásával tudsz megoldani.
Először is a mechanika gatyába rázását tartsad szem előtt.
Amúgy akitől vásároltad annak működött rendesen, vagy már ott is lehetett ilyen anomália ?  

ks46twg3x

Szia,

Megkérdezhetem, hol csináltatod a filmet a nyákhoz Békéscsabán?

Rabb Ferenc

Karaszt "eltanácsolták" a fórumról. Azóta persze már visszajött más néven, de tőle segítséget még senki nem kapott, így Te sem várj :(

Ha viszont beírod a Google-ba - levilágítás Békéscsaba - akkor az http://www.csabakonyv.hu/levilagitas.php" TARGET=_fnew>első találat ez lesz.

000000000

Az illetőt már kirúgták a fórumról, mivel a tevékenysége nem volt össze egyeztethető a társadalmi normákkal!  

remrendes

remrendes

Inkabb egy Win FLP-t javasolnek.

remrendes

hyuekyh7a

Tud valaki Atmega 2560 hoz lézer gravírozó vagy vágó SW ét?

000000000

Próbáld ki ha nem hiszed !
A 15-ös értéket is elfogadja, ez fölött visszadobja.

remrendes

Elhiszem, kiprobalom. Bar csak a laptopon lett volna ra szukseg, PC-n meg az 5 is eleg.

guliver83

Nekem is van ilyen!
Megvan minden hozzá?