Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Szirtimorc

Köszi, kiindulásnak jó :)
Itt a teljes doksi hozzá, hátha még lesz benne hasznos info:
http://www.orientalmotor.com/products/pdfs/opmanuals/HM-40029-3E.pdf

Szirtimorc

A többi lábbal ne is foglalkozzam?

vjanos

Én úgy gondolom, hogy ennyi elég.
Ha tévedek majd valaki csak közbeszól :)

Szirtimorc

Akkor a közeljövőben próba :)

nwmewgze

Sziasztok!
A Mach3-ban mit lehet kezdeni az offset works menüben?
Lehet olyan csinálni a Mach3-ban hogy pl:a munkadarab négy sarkát lehetne nullázni igy  ha netán nem teljesen passzol a munkapad a maro fej magasságához lehet korrigálni, ezáltal minden mélység egyforma lenne?
Vagy valami ötlet?Az asztal négy sarkán tudom állitani a magasságot, de piszok nehéz belőni minden melóhoz.....
Köszönöm!

egenhpm9y

Sziasztok!

Segítséget kérnék tőletek, mivel még kezdő vagyok a cnc világában. Van egy hobbi cnc gravírozóm. Az a problémám, hogy valamiért az Y tengelyen néha csúszik a pozíció, és nem jövök rá, hogy ez miért lehet. Szépen elkezdi a g-kódot rajzolni, aztán gondol egyet, mintha megtévedne, és pár mm-t elugrik, ahonnan persze folytatja tovább a munkát, de akkor már régen rossz az egész :(  KÉRLEK ADJATOK ÖTLETEKET, MI LEHET A GOND !  

Köszönöm előre is!!!

kuv5p7226

Írjál bővebbet a gép felépítéséről, beleértve a szoftvert, vezérlőt, motor, mechanikát, mindent. Fényképeket is.

000000000

Van valakinek tapasztalata magyar légitársaságok iránt melyiket érdemes választani mert nem mindegy jegy árak szempontjából!?

jani300

Üdv ! Javítanom kellene egy kis gyári betonkeverőt . A derékszög hajtás kis kereke elkopott . Nem kúpkerék , inkább pálcafogazáshoz hasonló egyenes fogazású kerék .  
Az érdekelne tud e valaki erre beszerzési forrást , vagy esetleg van e valaki aki aki már gyártott , és csinálna (eladna) egy darabot .
A konkrét méreteket majd megadom persze .  
Hajlok a fogak felhegesztése és "flex" szel történő profilozása fele is ha nincs más gyors megoldás :(

remrendes

smalla

A WizzAir magyar, de mostanság eléggé el vannak szállva az áraik. Másikat meg nem ismerek :)

remrendes

Az csak 1, raadasul azt hiszem csak magyar bejegyzesu, de nem magyar tulajdonu.
Altalaban a legjobb arak naluk vannak. A nyari szunet idoben mindenhol draga. De nem mindegy, hogy hova akar az ember utazni.

smalla

Induláskor magyar tulajdonban volt, a jelenlegi tulajdonviszonyokat nem ismrem :) Londonba a RianAir jobb árakat ad mostanában, a wizz árai oda elég magasak, máshova meg nem szoktam repülni...

b4nm7gjvr

A jegy ára attól függ mennyire előre veszed meg... pár nappal az utazás elött és 1 hónappal az utazás elött lehet majd dupla ár különbség is... erre figyeljél elsődlegesen.
Amúgy a WizzAir magyar bejegyzésű, de nem magyar tulajdonú légitársaság...amúgy az egyik legolcsóbb.