Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

VighLajos

4ybj8h3c8

Vagy óra, perc, másodperc.
Vágóknak ideális, csak a kockákat kell igazítani az aktuális rendszerhez...

xg2w6ib9x

Az, hogy valamiből 60 kisebb egység tesz ki egy nagyobbat még nem számrendszer.
A hexadecimálisnál az egy helyi értéken kifejezhető legmagasabb érték az F.
Pl. az 59-et milyen szimbólummal jelölnéd ?

4ybj8h3c8

Irónia nem jött át?

Nem baj. Óra nem tűnt fel, az csak 24-es "számrendszer".

xg2w6ib9x

Hát nem jött át... erre lennének a szmájlik, de azt meg nem írtál.[#awink]
Én is csak poénnak szántam
[#wave]

vjanos

Tapasztalt kollegák, milyen fogazott szíjat válasszak, a következő feltételek szerint:
- kétirányú, szinkron mozgás, relatív kis terhelés, (3d nyomtató)
- kisebb fogszámú keréknél is kottyanásmentes, fogosztás 5mm  alatt
- legyen itthon beszerezhető, folyóméteres szíj, elérhető alu kerék választék
- olcsó :)

Eddigi tapasztalatok, gondolatok:
- Kínai GT2 2mm szíj olcsó, de sokáig nyúlik. A kerekek profiljának helyességéről sem vagyok meggyőződve.
- AT5-öt használtam egy régebbi gépen, az jónak tűnt. Viszont nemrég vettem pár tárcsát, azokon eléggé hézagos a meglevő régebbi szíjam.
- HTD 3M-et többször tárgyaltátok itt, ahogy emlékszem elég vegyes eredménnyel.

Elvileg bármelyik profilhoz tudnék korrigált kereket nyomtatni - de valahogy inkább mégis alu-t vennék.

000000000

Sziasztok, megvagytok...
Tehát tud-e valaki eladni vagy készíteni egy fordulatszám szabályozót, 230V főáramkörű motor, 350 W

Csuhás

Ilyen áramkört találsz minden fordulatszám szabályzós kézi szerszámban. Romos gépből bonthatsz vagy vehetsz alkatrészként.

88ww5s6y

Sziasztok!
Szeretném le cserélni az e-mail címemet, de nem találom hol van a be regisztrált címem.

0bn8uxmw

Szerintem ha ezt elolvasod akkor marad a GT szíj csak valami komolyabb darab HTD szíj koty nélkül nincs vagy ha igen sokáig bírja.http://file.lasersaur.com/docs-thirdparty/The_World_of_Timing_Belts.pdf" TARGET=_fnew>The_World_of_Timing_Belts

0bn8uxmw

vagy ha igen sokáig bírja = vagy ha igen NEM sokáig bírja

b4nm7gjvr

Szia!
Menjél bele a Beállításokba és x-eld ki a "Publikus e-mail cím? x Látszódjon az e-mail címem az adatlapon"  

Majd kattintsál itt a felhasználó nevedre és látod a saját emil címedet!

ywathzay

Nekem egyszer egy villanyász azt mondta, hogy olyan tekercselésű kell legyen a motor is, különben nem használható hozzá az az elektronika.

u6p5jr23k

Ha kefés motor, tényleg jó bele akár a fúrógépé is.  
De akár ezt is megépítheted: http://www.hobbielektronika.hu/forum/files/95/9513b9d2756317e25af71746797faf33.gif" TARGET=_fnew>szabályzó

88ww5s6y

Szia!
Köszi a segítségedet, de én meg szeretném változtatni a mail címemet és erre kellene egy kis segítség