Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Basszus, rossz helyre ment, bocsánat..

eivmhrm04

Ezt én is lehuztam, de ez csak egy rendszer turkáló progi,majd azt akarja vegyem meg és akkor segit  :(

bznc93pf5

okosító embert keresek, tud valaki valakit erre a feladatra.
vettem egy szoftverkulcsos szoftvert csak az a baj hogy egyszerre csak 1 gépen tudom használni, viszont vannak kollégák akik olyankor nem tudnak, ezen szeretnék változtatni.

nxw2m2665

Üdv!Tudna valaki segíteni abban hogy hogyan tudom megváltoztatni az itt megadott email címemet?

KBalázs

Sajnos sehogyan.  
Alternatív megoldás: madárnyelven  
(pl. nevem kukac domain pont hu)  
odaírod az adatlapod egyéb szerkeszthető mezőibe a jó címed, és a spamrobotok elkerülnek.

ncw4w5nca

k0iuitfzy

Sziasztok!

Tárolási hiba miatt sok szennyeződés ment bele az egyik 15-ös lineáris sinhez való kocsiba.
Kitisztítás után milyen olajat vagy zsírt ajánlanátok hozzá?

svejk

Nagy az én bánatom...

Két napig nem volt bekapcsolva a PC-m, ma reggel letöltött úgy 200 levelet a Thunderbird,
csakhogy a régi leveleim amelyik az inbox-ban voltak eltűntek. Vagyis csak a levéltörzsek tűntek el.

Gyakorlatilag az inbox (kiterjesztés nélküli) file mintegy kinullázódott, most 3,5 MB a mérete.
Az inbox.msf, az indexfile még 16 MB.

Mitévő legyek?  
Gondolom az újraindexelés nem segít, hiszen nem az indexfile sérült.

A többi levelem, a kimenők, meg amik levélszabály szerint másik mappában vannak nem sérültek.

svejk

Most gondolkozom, tegnap délben bekapcsoltam 5 percre a gépet, és kék halállal indult.
A következő indításnál rendben volt látszólag minden, de akkor nem néztem a levelezőre, csak egy adatlapot néztem meg.

000000000

Szia, végülis kaptam monitort?

svejk

Érdekes kérdés, de már megszoktuk Tőled :)

Tőlem nem kaptál...

e83grvi22

rendszer visszaállítás korábbi időpontra talán segíthet...

nxw2m2665

Üdv!  
Köszönöm a segítségeket!

Szalai György

Bármelyik gépzsír vagy gépolaj jobb, mint a semmi. Jó a szánkenő olaj. Nagyon jó a szilárd adalékoktól (molibdén és grafit) mentes, NLGI 2 (lágy) konzisztencia osztályú, EP (nyomástűrő) adalékolt, szintetikus olaj és lítium-hidroxi-sztearát szappan alapú zsír.
A többi is jó, korlátozottan.

kisinas

Szia!
esetleg két hangszórót... [#nevetes1]